Hyppää pääsisältöön
Jarmo Pellinen sairastaa parantumatonta syöpää.

Kuolemansairas tangotähti Jarmo Pellinen viettää viimeiset päivät kotonaan – Satu-rakas jäi töistä pois huolehtimaan miehestään: ”On tehnyt pahaa seurata kärsimyksiä”

Seniori tangokuningas -tittelin vuonna 2015 voittanut mäntsäläläinen Jarmo Pellinen, 51, sairastaa parantumatonta vatsasyöpää.

Lue myös: Vakavasti sairas tangotähti Jarmo Pellinen sai lääkäriltä järkyttävän uutisen: ”Siitä alkoi lopun laskenta!”

Sairaalasänky on tuotu Jarmon olohuoneeseen. Laulaja istuu sydäntyynyjen ympäröimänä viihtyisässä kerrostaloasunnossa Mäntsälän keskustassa. Ulkona paukkuu tammikuinen pakkanen.

– Maistuuko pulla? Eukko leipoi, Jarmo tarjoaa ja viittaa keittiössä häärivään naisystäväänsä.

Pellinen ja Satu Isberg ovat olleet avoliitossa yksitoista vuotta. Musikaalisuutta piisaa, sillä Sadun isä on tangolegenda Markus Allan.

–On tehnyt pahaa seurata Jarmon kärsimyksiä, niitä kipuja, Satu sanoo kyynelsilmin.

Jarmon avopuolisto Satu Isberg on musikaalista sukua: hänen isänsä on kuuluisa tangotähti Markus Allan. – Yritän olla Jarmon tukena loppuun asti, Satu sanoo kahvipöydässä.
Jarmon avopuolisto Satu Isberg on musikaalista sukua: hänen isänsä on kuuluisa tangotähti Markus Allan. – Yritän olla Jarmon tukena loppuun asti, Satu sanoo kahvipöydässä.

 

Lue myös: Kuolemansairaalle tangotähti Jarmo Pelliselle järjestettiin tukitanssit – tangokuninkaat Marco Lundberg ja Kari Hirvonen esiintyivät ilmaiseksi: Ystävää pitää auttaa hädässä!

Vaatturina työskennellyt Satu joutui jäämään töistä pois, jotta pystyy huolehtimaan miehestään. Jarmo on Sadulle kiitollinen.

– Viimeinen syöpähoito oli niin rankka, että olin kaksi kuukautta todella huonossa hapessa. En jaksanut juuri kävelläkään. Satu joutui pukemaan ja auttamaan pystyyn. Hänestä on ollut iso apu.

– Jos oloni huononee ja päädyn petipotilaaksi, olen ajatellut vaihtaa kirjani Äänekoskelle. Olen sieltä Sumiaisten kylältä kotoisin, ja siellä asuvat kaikki sukulaiseni, siskot ja veljet. Lopun lähestyessä läheiset ovat tärkeitä.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Kalle Kangas
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!