Akseli Herlevi löi vetoa painostaan.

Suurin pudottaja -finalisti Akseli Herlevi löi vetoa painostaan – ”Pahasti näyttää, että joudun maksumieheksi!”

07.12.2019 20:02

Ravintoloitsija Akseli Herlevi, 34, raivasi tiensä toissa viikolla päättyneen Suurin pudottaja -sarjan finaaliin. Vaikka ohjelman voiton vei Timo T.A. Mikkosen leski Nina Mikkonen, kokee Akseli saavuttaneensa sen, mitä lähti tavoittelemaan.

– Kilpailun aikana yleiskunnossani tapahtui isompia muutos kuin painossani. Jaksan nykyisin treeneta eri tavalla kuin ennen, Akseli kertoo.

Lue myös: Akseli Herlevi teki burgereita myös Suurimmassa pudottajassa: Niistä ei luovuta!

Kilpailun alussa tehdyssä lääkärintarkistuksessa Akseli sai kuulla olevansa heikomassa kunnossa kuin 70-vuotiaat. Hän otti fakat vastaan ja ryhtyi töihin.

– Tajusin, että nyt on vikat hetket laittaa itseni kuntoon. Kohdallani ei ollut mitään esteitä, mikä olisi estänyt elämäntaparemontin tekemisen.

– Leirin aikana hauskimpia hetkiä olivat isot haastetehtävät, jotka olivat yllättävän vaativia. Lemppariksi muotoutui meripelastustehtävä. Uskon, että siitä on jatkossakin hyötyä vesillä liikkuessani.
– Leirin aikana hauskimpia hetkiä olivat isot haastetehtävät, jotka olivat yllättävän vaativia. Lemppariksi muotoutui meripelastustehtävä. Uskon, että siitä on jatkossakin hyötyä vesillä liikkuessani.

 

Lue myös: Kuva! Suurin pudottaja -tähti Akseli Herlevi kumosi maitodrinkkejä ja tulkitsi karaokea!

Tavoitteeseen matkaa

Akseli painoi ohjelman alkaessa hurjat 145 kiloa. Hän löi ystävänsä kanssa vetoa painonpudotuksestaan. Jos hän painaa vielä tänä vuonna alle 100 kiloa, niin ystävä maksaa hänen Afrikan-matkansa. Muuten hän joutuu itse maksumieheksi.

– Finaalijaksoon mennessä paino oli pudonnut reippaat 10 kiloa. Tavoitteeseen on matkaa vielä sellaiset 30 kiloa. Pahasti näyttää siltä, että minä joudun maksumieheksi, Akseli totesi syyskuussa.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Timo Korhonen ja Nelonen Media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!