akseli

Akseli Herlevi teki burgereita myös Suurimmassa pudottajassa: Niistä ei luovuta!

17.08.2019 12:39

Red Bull Mäkiauto GP:n tuomaristoon kuulunut Akseli Herlevi, 34, kertoo olleensa kesän aikana kovilla. Hänet nähdään syyskuussa alkavan Suurin pudottaja-ohjelman yhtenä kilpailijana. Työtä paremman terveydentilan eteen on tehty paljon.

- Meni niin sanotusti läskileirillä toi alkukesä. Viisi viikkoa ja kaksi personal traineria: Janni Hussi ja Aki "Turbo" Manninen. Pääasiassa päivä koostui kolmesta osiosta eli levosta, treenaamisesta ja syömisestä.
Lisäksi oli myös haastetehtäviä, jotka toivat piristystä päivään. 

xxx

Burgerimiehenä tunnettu ravintoloitsija pitää kuitenkin perusasioista kiinni.

- Tein kuvauksissa melkein joka päivä burgereita. Pakkohan se oli tehdä, kun burgereista ei luovuta. Maailman parhaat hampurilaiset ovat muuten jenkeissä on Kaliforniassa, Santa Monicassa, Father's Office- nimisessä ravintolassa. Se on ollut itselle ykköskokemus.

Akselilla onkin toiveissa tehdä lisää Burgerimiestä televisioon.

- Yritetään saada Burgerimiestä toinen kausi, mutta se ei ole vielä varmaa.

Kuntokesä huipentuu sunnuntaina pidettävään Valtteri Bottas-duathloniin.

- Huomenna on Lahdessa duathlon, eli viisi kilometriä juoksua ja kaksikymmentä kilometriä pyöräilyä. Se voi olla mun kuntotasolle liian kova rasti, mutta ylitän itseni ja pääsen maaliin.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Atte Kajova

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!