fbq
Uutiset
16.01.2021 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
sara ja rosanna
Uhkeat bikinikuvat! Missikaunotar Sara Sieppi yllätti ystävänsä hemmottelupäivällä – Rosanna Kulju oli kaverinsa suunnitelmista täysin pimennossa
Uutiset
16.01.2021 18:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Mallikaunotar Sara Sieppi, 29, järjesti ystävälleen Rosanna Kuljulle, 29, yllättävän hemmottelupäivän 16. tammikuuta. Salamyhkäisistä suunnitelmistaan Sara ei paljastanut Rosannalle juuri mitään. 

- Ainoa ohje oli, että mukaan pipo, uikkarit ja kylpytakki, Rosanna paljastaa.

Uimavarusteet tulivat hyvin nopeasti tarpeellisiksi, koska kaksikko suuntasi heti aamusta uimaan avantoon.

Lue myös: Rosanna Kuljun uhkeat bikinirinnat pääsivät nauttimaan kipristelevästä talvipakkasesta - sähäkät paljukuvat! 

- Vietettiin tämä aamu auringonnousussa. Saunottiin, käytiin avannossa ja höpöteltiin. Seuraavaksi olisi kuulemma hierontaa, ja loppupäivästä en tiedä mitään, Rosanna kertoo.

Rosanna kertoi yllätyksestään Instagramissa, kun julkaisi päivän aikana kauniin kuvan itsestään bikineissä lumisella laiturilla. 

Mieleinen herätys

Sara hehkutti päivän aloitusta myös omalla Instagram-tilillään. Kaunotar jakoi upean kuvan avannon edestä, missä hän näyttää olevan riisumassa kylpytakkiaan. 

- Tänään oli hyvä herätys viikonloppuun, Sara hehkuttaa. 

Lue myös: Sara Sieppi julkaisi seksikkään alusvaatekuvan - vastaisku arvostelijoille: ”Kymmenen lisäkiloa on tehnyt minut vaan onnellisemmaksi”

Takin alta paljastuu Saran muodokas vartalo mustissa bikineissä. Kuvasta päätellen kaunotar ei ollut vielä ehtinyt avantoon ennen kuin kuva otettiin, koska hän näyttäisi olevan siinä vielä täysin kuiva. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)

Hyvät ystävät

Kaksikko viettää paljon aikaa yhdessä. Rosanna ja Sara ovat viime aikoina tehneet yhteisiä reissuja pitkin Suomea. He olivat esimerkiksi marraskuussa lomailemassa Levillä, ja lokakuussa viettivät minilomaa Helsingissä hotellissa. 

Lue myös: Missikaunottaret Levillä! Rosanna Kulju ja Sara Sieppi poseeraavat kauniissa kaverikuvassa: "Katotaan tuuleeko huipulla vielä sunnuntainakin"

Entinen Miss Helsinki ja nykyisin somevaikuttajana tunnettu Rosanna teki tuolloin hotelliviikonlopun aikana muutamat Instagram-päivitykset romanttisista maisemista Saran kanssa. Sara taas puolestaan vertasi samaan aikaan kotimaan- ja ulkomaanmatkailua

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Sara Sieppi romanttisella hotellilomalla - sänkyseurana yllättävä julkkis! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi)