Uutiset
Katso videot!

Superupea Lotta Hintsa avautuu viheliäisestä polvivaivastaan ja parisuhdeasioistaan: "Älä koskaan deittaile ketään, jonka exä näyttää sinulta" - katso video!

24.08.2020 12:26

Vuoden 2013 Miss Suomi ja nykyinen vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 31, päivitti kuulumisensa omalla YouTube-kanavallaan.

- Periaatteessa kaikki elämässäni on tällä hetkellä melko hyvin. Olen treenannut, nähnyt kavereitani ja viettänyt paljon aikaa äitini kanssa, jota rakastan, Lotta kertoo videolla.

Lue myös: Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan hurja 115km patikointi päättyi sensuelleihin vesileikkeihin - ihanat uimapukukuvat!

Korona kuitenkin vaikutti myös kaunottaren elämään ja olosuhteiden pakosta muutti hänen kiipeily- ja matkasuunnitelmansa. Lisäksi Lotalla on ollut ongelmia hänen oikean polvensa kanssa. Hän kertoo videoblogisaan sen tulleen hurjista patikointi- ja vuorikiipeilymääristä.

- En vain malttanut pysyä erossa Norjan kauniista vuoristosta. Olen kuitenkin käynyt nyt fysioterapeutilla, kiropraktikolla ja muuttanut treeniohjelmaani, hän kertoo vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Avioero! Lotta Näkyvän ja Kristian-rakkaan suhde alkoi kuin sadussa - lue ex-rakastavaisten tarina!

Kesällä 2019 jääkiekkoilija Kristian Näkyvästä eronnut Lotta raottaa suhdestatustaan seuraavanlaisesti.

- Osa kysyy minulta, olenko naimisissa ja osa pyytää treffeille, joten siinä on iso kirjo. Voin kertoa, että en ole naimisissa, vaan eronnut. Olemme hyviä ystäviä eksäni kanssa, mutta tulevaisuudessa vaikka menisinkin naimisiin, en haluaisi puhua siitä avoimesti julkisuudessa.

Hehkeä kaunotar kuitenkin paljastaa, ettei varsinaisesti viihdy suhteissa.

- En ole "seurustelijatyyppiä", joka on varmaan periytynyt äidiltäni. Älkää kertoko hänelle, että kerroin tämän, Lotta kuiskaa.

Lue myös: Avioeroa tekevä Lotta Näkyvä rikkoi somehiljaisuuden! Lähti erouutisia pakoon Pakistaniin: "Kiitos kaikille ihanista viesteistä"

Hehkeä Lotta on kuitenkin saanut kolme deittivinkkiä äidiltään.

- Teini-iän parisuhteet ovat kuin hamstereita. Ne kuolevat muutaman vuoden kuluessa, mutta se ei tarkoita, etteikö niitä voisi hoitaa.

- Älä koskaan deittaile ketään, jonka exä näyttää sinulta. Et halua olla hänen tyyppiään.

- Äitini ei suosittele deittailua, koska jälkeen päin existä on niin vaikea päästä eroon.

Tulevaisuuden suunnitelmissa Lotalla on tarkoitus tehdä muutaman päivän reissuja Suomessa ja toivoo pääsevänsä muuallekin Eurooppaan. Ensi vuoden alkuun Lotta on suunnitellut pidemmän kiipeilyreissun Etelä-Afrikkaan, mutta koronan takia mikään ei ole vielä varmaa.

Katso video: Näin kiipeilee Lotta Hintsa!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!