Uutiset
Katso kuvat!

Avioero! Lotta Näkyvän ja Kristian-rakkaan suhde alkoi kuin sadussa - lue ex-rakastavaisten tarina!

25.06.2019 17:01

Missikaunotar Lotta Näkyvä ja hänen aviomiehensä Kristian Näkyvä ovat päätyneet avioeroon.

Lue lisää: Sokkiuutinen! Missikaunotar Lotta Näkyvä eroaa jääkiekkoilijarakkaastaan: "Olisi kuin olisi yrittänyt sovittaa kahden eri palapelin paloja yhteen"

Pariskunta oli yhdessä kahdeksan vuotta, vuonna 2016 he sanoivat toisilleen tahdon. 

Lähti ystävyydestä 

Lotta ja Kristian kertoivat parisuhteestaan vuonna 2013 Seiskalle. Samana vuonna, kun Lotta kruunattiin Miss Suomeksi. 

Suhde alkoi ystävyydestä. 

- Minulla oli alusta asti kova kiintymys Kristianiin. Olimme useita kuukausia hyviä ystäviä, ennen kuin aloimme seurustella, Lotta kertoi tuolloin. 

Lotta asui tuolloin kotikaupungissaan Jyväskylässä, jonne Kristian oli muuttanut jääkiekon perässä. Tustuttuaan Lotan tunteet alkoivat roihuta miestä kohtaan lähes heti. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Lotta ja Kristian
Lotta ja Kristian vuonna 2013. 

Ensimmäinen pusu

Lotta kertoi, että hän oli yrittänyt suudella Kristiania ensimmäisen kerran iltalenkillä, kuitenkaan uskaltamatta. Myöhemmin kaunotar oli laittanut aikeistaan viestiä Kristianille, joka oli vastannut ainoastaan "siltä se näytti".

- Olin vannoutunut ikisinkku enkä uskonut rakkauteen. Asiaa ei helpottanut se, että sain elämäni ensimmäiset pakit Kristianilta, Lotta kertoi. 

Lotta ja Kristian alkoivat viettää lopulta päivittäin aikaa yhdessä.

- Olin vienyt jopa omat lakanani hänen luokseen ja levitin sohvalle itselleni sängyn, kun en jaksanut lähteä kotiin. 

Pitkät keskustelut loivat pariskunnan välille vahvan tunnesiteen. Yhtenä iltana he päätyivät nukkumaan ensimmäistä kertaa yhteiseen sänkyyn. 

- Menimme juhlien jälkeen Kristianin luokse yöksi. Sanoin, että levitä itsellesi lakanat, sillä minä menen sänkyyn nukkumaan. Lopulta hänkin tuli viereen nukkumaan. Suutelimme tuolloin ensimmäisen kerran, Lotta sanoi. 

Aamulla parivaljakolla oli morkkis ensisuutelusta. 

- Keskustelimme vähän aikaa, ja Kristian sanoi, ettei mikään ollut ikinä tuntunut niin oikealta. Päätimme muuttaa ystävyyttämme vakavampaan suutaan, pariskunta kertoi. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.) 

Lotta ja Kristian

Unelmien prinsessa 

Pariskunta muutti saman katon alle vuoden seurustelun jälkeen. Vuoden 2016 kesäkuussa pariskunta avioitui Hämeenlinnan Vanajanlinnassa. 

Kuvankaunis Lotta oli hääpäivänään kuin unelmien prinssinsä löytänyt satuprinsessa. Yllään kaunottarella oli Rue de Seine - häämekko Chicagosta. 

Lotta ja Kristian

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!