Uutiset
Katso kuvat!

Miss Suomi 2013 Lotta Hintsan hurja 115km patikointi päättyi sensuelleihin vesileikkeihin - ihanat uimapukukuvat!

11.07.2020 11:37

Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa, 31, on hyvin urheilullista sorttia. Ahkera liikkuja heitti kevyen 115 kilometrin patikointireissun tuosta vain Lapin Kilpisjärvellä. Siellä kaunotar innostui pulahtamaan kuvankauniissa luonnonmaisemissa. 

Urheilija viihtyy selkeästi paljon luonnon maisemissa liikkumisesta, koska hänen Instagram-tilinsä on täynnä erilaisissa näkymissä kulkemisesta. Hän on samoillut korkeissa vuoristoista, tiheässä havumetsikössä sekä virtaavien koskien kupeissa. 

Rentoutumisen tärkeys

Lotta toki tietää palautumisen tärkeyden raskaan urheilun jälkeen, kuten hän viimeisimmästä Instagram-päivityksestä selviää. Siinä hän hehkuttaa kotimaamme pohjoisen Lapin kauneutta rentoutumiseen. 

-    Nämä kauniit tilat ovat täydellisiä palautumiseen ja rentoutumiseen rankan juoksun jälkeen, Lotta ylistää. 

Lue myös: Ihan kuin Elovena-pakkauksesta! Vuorikiipeilijä Lotta Hintsa fiilistelee lämpöä pellon keskellä: ”Alkaa tuntua kesältä!” 

Palautumiseen on varmasti auttanut vilpoisen järviveden raikkaus. Kuvista päätellen Lotta kuitenkin viihtyi enemmän mökkinsä kupeessa olevassa altaassa, joka hieman muistuttaa lämmintä paljuallasta. Sinne hän sai seurakseen isokokoisen kumiankan lisäksi tummatukkaisen kaunottaren veteen lillumaan.  

Paluu missivuosiin

Lotan kuvia ihailevalle katsojalle saattaa tulla nostalginen muistomatka vuoden 2013 Miss Suomi -kilpailuun. Sillä vuorikiipeilijän ihanat uimapukuotokset palauttavat mieleen sen aikaisen uimapukukierroksen. 

Lue myös: Lotta Hintsa ja Kristian-rakas häämatkalla: bikinikuvia Mombasasta! 

Tuolloin Lotalla oli tosin päällään valkoiset bikinit, joissa hän poseerasi Turkin rantavedessä Alanyassa. Kaunotar näyttää erittäin upealta molemmissa uimapuvuissaan, eikä positiivisen oloisen vaaleaverikön iloinen hymykään ole vuosien varrella hyytynyt. Se loistaa yhä yhtä valloittavana kuin hänen missivuosinaan. 

20130421, Alanya, Turkki. Miss Suomi 2013 finalistit kuvausmatkalla. Kuvassa missifinalisti Lotta Hintsa. 7 päivää / Timo Korhonen.
 Lotta Hintsa vuonna 2013 missifinalistina Turkissa. Kuva: Timo Korhonen.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!