fbq
Uutiset
10.07.2018 08:02
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto
Samuli Edelmann ja Paula Vesala kuhertelivat luostarissa.
Superromanssi syvenee nopeasti - Samuli Edelmann ja Paula Vesala kuhertelivat hyvin yllättävässä turistikohteessa!
Uutiset
10.07.2018 08:02
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska paljasti viime viikolla Samuli Edelmannin, 49, ja Paula Vesalan, 36, salasuhteen, kun laulajat suutelivat intohimoisesti keskellä katua ohikulkijoista välittämättä.

Lue myös: Hurja yllätysromanssi: Samuli Edelmann ja Paula Vesala rakastuivat – salasuhde paljastui!

Tähtipariskunnan lämpimistä väleistä kantautui Seiskalle tietoa jo juhannuksena, jolloin heidät bongattiin Heinävedeltä Valamon luostarista, joka on myös suosittu turistikohde.

– He halailivat, pussailivat ja kävelivät toisiinsa kietoutuneina, Seiskalle raportoidaan.

Lue myös: Saiko Paula Vesalan ja Samuli Edelmannin superromanssi alkunsa jo Vain elämässä? Lauloivat kuvauksissa yhdessä herkän rakkauslaulun – kuvat ja video!

Valamon luostari on Samulille tuttu vuosien takaa, joten mahdollisesti hän on halunnut esitellä paikkoja uudelle mielitietylleen. Paikalla oli ratkaiseva merkitys Samulin 2000-luvun alun raitistumisessa ja hengellistymisessä, mistä hän on kiittänyt edesmennyttä ohjaajaa Kalle Holmbergia.

– Se oli Kalle, joka vei mut Valamon luostariin rauhoittumaan, Samuli kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa maaliskuussa.

Lue lisää: Mitä kävi Paula Vesalan suhteelle Tuntematon sotilas -tähden kanssa? Viettää nyt yhteisiä öitä Samuli Edelmannin kanssa - kuvat! 

Lue myös: Tuore superpari Paula Vesala ja Samuli Edelmann yhteisellä keikkamatkalla: päätyivät samaan hotelliin - kuva!

Heinäkuun 21. saavutettava 50 vuoden rajapyykki sai Samulin keväällä Radio Novan haastattelussa pohtimaan elämän suuntaviivoja.

– Ehkä joku sellainen isompi ajatus loppuelämää ajatellen, että uskaltaisi antautua rakkaudelle ja läheisyydelle, ja elää valon puolella, Samuli pohti arvoituksellisesti.

Lue myös: Salasuhde Paula Vesalaan syttyi – Samuli Edelmannilla takanaan tuore avioero liki 20 vuoden liiton jälkeen!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »