fbq
Uutiset
08.07.2018 09:04
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto
Samuli Edelmann rakastui eron jälkeen Paula Vesalaan.
Salasuhde Paula Vesalaan syttyi – Samuli Edelmannilla takanaan tuore avioero liki 20 vuoden liiton jälkeen!
Uutiset
08.07.2018 09:04
Teksti: Juhamatti Nieminen|Kuvat: Seiskan arkisto

Torstaina ilmestynyt Seiska paljasti laulaja-näyttelijä Samuli Edelmannin, 49, laulaja Paula Vesalan, 36, salasuhteen. Suhde tuli ilmi, kun pariskunta suuteli intohimoisesti keskellä katua ohikulkijoista välittämättä.

Lue myös: Hurja yllätysromanssi: Samuli Edelmann ja Paula Vesala rakastuivat – salasuhde paljastui!

Samuli ja Paula ovat toisilleen tuttuja jo useiden vuosien takaa. Neljä vuotta sitten he olivat mukana samalla Vain elämää -kaudella. Duettojaksossa Paula valitsi parikseen Samulin, jonka kanssa hän esitti ex-miehensä Lauri Ylösen säveltämän koskettavan Rakkauslaulu-kappaleen.

Lue myös: Saiko Paula Vesalan ja Samuli Edelmannin superromanssi alkunsa jo Vain elämässä? Lauloivat kuvauksissa yhdessä herkän rakkauslaulun – kuvat ja video!

Samulin avioliitto Laura Tuomarilan kanssa päättyi eroon keväällä
Samulin avioliitto Laura Tuomarilan kanssa päättyi eroon keväällä.

Samuli erosi pitkäaikaisesta puolisostaan Laura Tuomarilasta keväällä. Pariskunta ehti olla naimisissa vuodesta 1999 asti. Heillä on 18- ja 14-vuotiaat lapset.

Perhe asui pitkään Maltalla, kunnes he palasivat Suomeen kesällä 2015.

Lue lisää: Mitä kävi Paula Vesalan suhteelle Tuntematon sotilas -tähden kanssa? Viettää nyt yhteisiä öitä Samuli Edelmannin kanssa - kuvat! 

Lue lisää Samulin ja Paulan kohuromanssista ja katso suhteen paljastaneet paparazzikuvat torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »