Samuli Edelmann ja Paula Vesala ovat uusi superpari.

Hurja yllätysromanssi: Samuli Edelmann ja Paula Vesala rakastuivat – salasuhde paljastui!

Uutiset | 05.07.2018 05:58

Näyttelijöinäkin tunnettujen laulajatähtien Samuli Edelmannin, 49, ja Paula Vesalan, 36, välillä on syttynyt romanssi. Seiskan tietojen mukaan pari on viihtynyt viime ajat tiiviisti ja intiimisti yhdessä.

Paula ja Samuli herättivät viime viikolla huomiota Helsingin Punavuoressa. Toistensa pauloissa ollut pari ei kainostellut, vaan intoutui vaihtamaan intohimoisen suudelman keskellä katua ohikulkijoista välittämättä.

Lue myös: Samuli Edelmann ja Laura Tuomarila: Sokkiero!

Mistään kaveripususta ei ollut kysymys, vaan kyyhkyläiset antoivat tunteidensa näkyä. Samulin kumartuessa antamaan suudelmaa Paula kietoi kätensä konkarilaulajan kupeelle ja väläytti vienon hymynsä.

Samuli Edelmann ja Paula Vesala Seiskan kannessa.

Lue myös: Paula Vesala julkaisi nuoruuskuvansa – välitti vahvan sanoman ihailijoilleen: ” On monia jotka eivät näe tulevaisuudessa mitään, kun tämä hetki on juuri nyt niin vaikea!”

Moiskaisun jälkeen Samuli hyppäsi maireasti hymyillen kadulla odottaneeseen mustaan BMW:hensä. Paula livahti vastapäätä olevaan rappuun.

Lue lisää Samulin ja Paulan superromanssista ja katso paparazzikuvat intohimoisista suudelmista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!