Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä nautiskelivat Turussa.

Superkaunis juontaja Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä nauttivat juomista ja hyvästä tunnelmasta: kuorolaulu herkisti – kuva!

25.08.2018 17:18

Radiotoimittajapari Jenni Alexandrova ja Jussi Heikelä söivät uudessa turkulaisravintola Pincho Nationissa. Viereisessä pöydässä oli polttariseurue, jota tuli viihdyttämään mieskuoro.

– Jenni ja Jussi olivat lauluesityksestä vaikuttuneita. He nauttivat myös juomista ja hyvästä tunnelmasta, Länsi-Suomesta kehutaan.

Jenni Aleksandrova nautti Turussa tunnelmasta.

Lue myös: Juontaja Jenni Alexandrova uskoo rajattomaan rakkauteen - suhde kestänyt jo kolme vuotta: Pyrin huomioimaan kumppania arkisissa asioissa!

Alkukesästä Jenni herätti kohun blogikirjoituksellaan. Silloin pariskunta oli ollut juhlistamassa Jennin syntymäpäivää Unkarin Budapestissä. Hotellissa Jennille oli tullut paha mieli, koska kattoterassin ja siellä sijaitsevan uima-altaan alueella ei saanut juoda alkoholijuomia.

Lue lisää: Juontajakaunotar Jenni Alexandrovalle ei tarjoiltu viiniä - haukkuu hotellityöntekijän blogissaan: ”En siedä, että minua kohdellaan massana”

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!