Hyppää pääsisältöön
Jenni Alexandrova

Juontaja Jenni Alexandrova uskoo rajattomaan rakkauteen - suhde kestänyt jo kolme vuotta: Pyrin huomioimaan kumppania arkisissa asioissa!

Radiojuontaja ja tv-kasvo Jenni Alexandrova, 37, on seurustellut kolmen vuoden ajan radiojuontaja ja tv-työläisen Jussi Heikelän kanssa. Hän haluaisi sanoa, että on täydellinen kumppani rakkaalleen.

- Sitä pitäisi kysyä toiselta osapuolelta, mutta toivon, että olen huomioiva. Yritän huomioida kumppania ihan pienissä arkisissa asioissa, kuten kaupassa käymisessä. Parisuhde on arjessa eikä esimerkiksi matkustelussa, vaikka olimme viime viikolla Lontoossa. Suurimpiin intohimoihin kuuluu matkustelu, hyvä ruoka ja viinit, Jenni Alexandrova kertoo Seiskalle.

Jenni haluaa olla vaitonainen suhde-elämästään ennen Jussia. Hän kuitenkin uskoo rajattomaan rakkauteen ja siihen, ettei kumppanin suhteen ole tiukkoja kriteereitä.

- Rakkaudessa on paljon aivokemiaa ja toisen tuoksut. En voisi kuitenkaan koskaan rakastua naiseen, sillä olen täysin hetero. Minulle toisen ihmisen ammatti ei ole ollut koskaan este rakastumiselle, Jenni kertoo. 

Parisuhteessa Jennille on haastavinta yhteisen ajan löytäminen koko perheen kanssa.

- Työt vievät paljon aikaa ja aikataulut ovat todella epäsäännöllisiä. Täytyy muistaa, että kaikki kuitenkin riippuu omista valinnoista. Reissut ovat yhteistä aikaa koko perheellemme. 

 

JenniJenni juontaa Liv-kanavalla nähtävän Bachelor Suomi – tilinteko -ohjelman, joka nähdään maaliskuun puolivälistä joka tiistai varsinaisen ohjelman jälkeen.

Jenni juonsi vuosia yhteistä iltapäiväohjelmaa radio Suomipopilla Sami Kurosen kanssa. Yhteinen ohjelma päättyi lokakuussa, kun ohjelmapaikan valtasivat Tinni Wikström ja Juuso Mäkilähde iltapäiväshow´llaan. 

- Meillä on Samin kanssa opettelemista sen suhteen, kuinka show vedetään yksin. Olemme vierekkäisissä studioissa, joten käymme yhdessä lounaalla purkamassa tuntoja. Lisäksi olen käynyt hänen ohjelmassaan puhumassa Bachelor Suomesta ja hän minun lähetyksessä Temptation Island Suomesta.

Entisen juontoparinsa tavoin Jenni on palkannut personal trainerin.

- Meillä molemmilla on kuntoremontti käymissä, Jenni kertoo.

Television puolella Jennillä ei ole tällä hetkellä töitä, vaan hän keskittyy omaan radio-ohjelmaan radio Aallolla. Hän kuvasi Liv-kanavalla nähtävän Bachelor Suomi – tilinteko -ohjelman viikossa purkkiin.

- Televisio-ohjelmia on kiva tehdä, joten toivottavasti töitä myös sillä saralla on tiedossa. Tv-työhön sisältyy paljon sellaista, mitä minun ei tarvitse radiossa miettiä. Kun teemme tv-ohjelmia, aamut alkavat maskeerauksella ja puvustamisella, joka on ihan kivaa välillä. 

Tv- ja radio-ohjelmien lisäksi Jenniä työllistää oman blogin kirjoittaminen. Hän on pyrkinyt päivittämään blogiaan kahdesti viikossa.

- Koen, että blogi ja ohjelmien tekeminen tukisivat toisiaan.
 


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!