Vesa Keskinen seisoo suoraselkäisenä pandemiakaaoksen keskellä: En suostu irtisanomaan koronan takia!

Uutiset | 09.05.2020 16:07

Ympäri maailmaa jylläävän koronan ikävät seuraukset ulottuvat myös Pohjanmaan lakeuksille. Tuurin toimelias kyläkauppias Vesa Keskinen, 52, kertoo Seiskalle seuraavansa aktiivisesti viheliäisen viruspandemian kehittymistä.

– Luonnollisesti isänä ajattelen perheeni hyvinvointia kaikin tavoin. Emme ole Janen kanssa vieneet lapsiamme päiväkotiin, vaan olemme korvanneet päiväkodin pitkillä kävelylenkeillä Tuurin kylän metsäteillä, kyläkauppias kertoo.

– Muutoin olemme eläneet melko normaalia arkea. Itse esimerkiksi pesen käteni normaalia useammin tultuani töistä.

Lue myös: Vesa Keskisen kyläkaupassa YT-neuvottelut koronan takia: "Haluan pitää kaikista ahkerista työntekijöistäni huolta!"

Vesan ja Janen perhearki jatkuu melko arkisena pandemiasta huolimatta. – Emme ole antaneet aikaa toistemme hemmotteluun normaalia enempää.
Vesan ja Janen perhearki jatkuu melko arkisena pandemiasta huolimatta. – Emme ole antaneet aikaa toistemme hemmotteluun normaalia enempää.

Tilaa turvaväleille

Oma lukunsa on koronan vaikutus bisneksiin. Valtava kyläkauppa komeilee peltojen keskellä yhtä ylväänä kuin aina ennenkin, muttei sekään ole voinut välttyä pandemian aiheuttamilta takaiskuilta.

– Lomautuksia olen joutunut antamaan, mutta jokainen kyläkauppalaisemme on ymmärtänyt tilanteen. Yhtäkään työntekijää en ole koronan takia suostunut irtisanomaan, suoraselkäinen Vesa korostaa.

– Kyläkauppa on onneksi Suomen suurin kauppa myös pinta-alaltaan eli samalla myös turvallisin. Meillä on tilaa pitää turvavälit! Toki maaliskuussa oli rajuja miinuspäiviä, mutta huhtikuussa aurinko alkoi jo paistaa liiketoimintaankin.

Lue lisää Vesa Keskisestä tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!