Kaivinkoneet jylläävät yötä päivää! Bisneksiään laajentava Vesa Keskinen käy koronataistelussa rajuun vastaiskuun: Juhannuksena avajaiset!

Uutiset | 10.05.2020 14:01

Vesa Keskisen, 52, valtava kyläkauppa komeilee peltojen keskellä yhtä ylväänä kuin ennenkin. Silti sekään ei ole voinut välttyä maailmanlaajuisen koronapandemian aiheuttamilta takaiskuilta.

– Lomautuksia olen joutunut antamaan, mutta jokainen kyläkauppalaisemme on ymmärtänyt tilanteen. Yhtäkään työntekijää en ole koronan takia suostunut irtisanomaan, suoraselkäinen Vesa korostaa.

– Kyläkauppa on onneksi Suomen suurin kauppa myös pinta-alaltaan eli samalla myös turvallisin. Meillä on tilaa pitää turvavälit! Toki maaliskuussa oli rajuja miinuspäiviä, mutta huhtikuussa aurinko alkoi jo paistaa liiketoimintaankin.

Lue myös: Vesa Keskinen seisoo suoraselkäisenä pandemiakaaoksen keskellä: En suostu irtisanomaan koronan takia!

Kyläkaupan yhteydessä toimivaan hotelli Onnentähteen on tehty mittavaa laajennusta. Investointeja on tehty myös karavaanarialueelle, ja mökkikyläkin on suunnitteilla.
Kyläkaupan yhteydessä toimivaan hotelli Onnentähteen on tehty mittavaa laajennusta. Investointeja on tehty myös karavaanarialueelle, ja mökkikyläkin on suunnitteilla.

Laajentaa hotelliaan

Koronatilanteesta huolimatta Vesa ei ole jäänyt tuleen makaamaan - päinvastoin. Kyläkauppakeisari laajentaa imperiumiaan täyttä höyryä. Kaivinkoneet jylläävät kuulemma yötä päivää kyläkaupan kulmilla.

– Laajennan kovaa kyytiä Onnentähti-hotelliani. Työn piti valmistua 1. kesäkuuta, mutta korona myöhästytti aikataulua muutamalla viikolla. Venetsiassa sijaitseva kangastehdas myöhästyi verhojen teossa, Versace-tapeteissa ja 75-tuumaisten hotellitelevisioiden saamisen kanssa on ollut haasteita.

– Hotellini uuden puolen suunnitteleminen ja toteuttaminen on ollut kokonaisuudessaan haasteellista, koska sen täytyy olla astetta loisteliaampi kuin hotellin ensimmäisen osan. Tarkoituksena olisi viettää avajaisia juhannuksena, Vesa valottaa.

Lue koko Vesa Keskisen haastattelu tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!