Uutiset

Suomen Bachelorette Jenny Helenius paljastaa: Pettäminen jätti jälkensä – ”Olen jo ihan täynnä pahoja poikia!”

26.10.2018 08:34

Turkulaissyntyisen Jenny Heleniuksen, 35, elämä on ollut yhtä hullunmyllyä sen jälkeen, kun hän pari vuotta sitten osallistui Bachelor Suomi -ohjelmaan. Tuolloin hän joutui pettymään, kun unelmien poikamies Juha Rouvinen valitsi toisen naisen.

Lue myös: Jenny Helenius myöntää vihdoin – tapaili tv-komistusta kaksi kuukautta ennen Bachelorette Suomi -sarjan kuvauksia: Olemme nykyisin hyviä ystäviä!

Tällä kertaa Jenny on itse piirityksen kohteena. Upea vaaleaverikkö hurmaa parhaillaan Bachelorette Suomi -ohjelmassa, jossa joukko komistuksia kilpailee tyrmäävän turkulaisblondin huomiosta – kenties jopa ikuisesta rakkaudesta.

– En voi vahingossakaan paljastaa, kuinka ohjelmassa käy. En voi sanoa olevani sinkku mutten myöskään olevani varattu. Eli nyt pitää vain odotella, Jenny myhäilee.

Lue myös: Mitta tuli täyteen! Julkisuus teki tehtävänsä: Bachelorette-Jenny, 35, teki radikaalin ratkaisun – ”Se on ainoa keino, jolla selviän tästä selväjärkisenä”

Varmaa on vain, ettei Jennyllä ole ollut ainakaan aiemmin onnea rakkaudessa.

– Minulla on ollut vain muutama vakavampi suhde. Yksi kesti neljä vuotta, toinen vuoden ja loput vain muutaman kuukauden.

Jennyn miesmetsästystä voi seurata Liv-kanavalla maanantai-iltaisin.
Jennyn miesmetsästystä voi seurata Liv-kanavalla maanantai-iltaisin.

Petettiin suhteessa

Suhteista pisin ja vakavin oli myös tuhoisin. Jenny jäi päälle parikymppisenä roikkumaan itseään pari vuotta vanhempaan mieheen, vaikka tiesi, ettei se välttämättä kannattaisi.

– Hänen kanssaan oli kaikenlaista luottamuspulaa. Meillä oli muutenkin niin moni asia pielessä, ettemme olleet toisillemme hyvä mätsi. Hän taisi olla henkisesti turhan nuori silloin eikä ollut vielä valmis niin vakavaan suhteeseen, Jenny muotoilee.

– Mutta kyllä minä häntäkin rakastin tosi paljon. Meillä oli vain niin erilaiset ajatukset elämältä ja siitä, millaista elämää haluaisimme elää. Hän onkin myöhemmin kiittänyt, että jaksoin katsella häntä niinkin pitkään.

Lue myös: Suomen Bachelorette Jenny joutui yläasteella kateellisten tyttöjen kiusaamaksi – ”Toivon, että edes osalla kiusaajista tulisi pieni pistos sydämeen”

Onko sinua siis suoranaisesti petetty?

– On. Onhan se ihan hirveää, että joku voi tehdä niin. Ja vaikka olisikin ollut kännissä, niin mielestäni se ei ole mikään selitys.

Pettäminen on jättänyt jälkensä Jennyyn, joka ei enää uskalla luottaa samalla lailla kuin aiemmin. – En enää ihastu niin helposti kuin ennen, mutta kun ihastun, olen suhteessa heti täysillä mukana.
Pettäminen on jättänyt jälkensä Jennyyn, joka ei enää uskalla luottaa samalla lailla kuin aiemmin. – En enää ihastu niin helposti kuin ennen, mutta kun ihastun, olen suhteessa heti täysillä mukana.

Haussa aikuinen mies

Pettäminen jätti jälkensä. Jenny arvelee, ettei hän enää ihastu niin helposti kuin ennen. Ulkokuorikin on koventunut.

– Olen jo ihan täynnä pahoja poikia, Jenny hymähtää.

– Kohdalleni on jotenkin aina osunut sellaisia pelimiehiä. Olen varmaan myös kiehtonut heitä, koska olen luonteeltani aika kiltti. Vastakohdat ovat vetäneet puoleensa.

Lue myös: Puna leviää poskille! Bachelorette-Jenny paljastaa yllättyneensä Turkin syntisestä yöstä: ”Kuumia tunteita, kipinät sinkoilevat”

Toisaalta turkulaiskaunotar ei halua ”mitään mammanpoikaa.”

– Haluan fiksun, aikuisen miehen, jolla on elämä kunnossa ja joka on valmis sitoutumaan. Sellaisen, jolla on vahva itseluottamus mutta joka ei kuitenkaan ole itserakas. Pelimiehethän ovat usein turhankin rakastuneita itseensä.

Lue lisää Jennyn mieskriteereistä ja katso kuvat Mustangilla kaasuttelevasta kaunottaresta tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen ja Nelonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!