Telkkari

Puna leviää poskille! Bachelorette-Jenny paljastaa yllättyneensä Turkin syntisestä yöstä: ”Kuumia tunteita, kipinät sinkoilevat”

15.10.2018 15:10

Bachelorette Suomesta nähdään tänään maanantaina sarjan kolmas jakso. Edellisessä episodissa Jenny Helenius ja 10 valittua miestä lensivät Turkin lämpöön ottamaan selvää tunteistaan.

Tunteiden leiskuntaa myös koetaan, vaikka aluksi näyttikin siltä, ettei ohjelmaan osallistuneiden miesten joukossa olisi yhtään potentiaalista körilästä.

– Jos nyt ihan suoraan sanon, niin eihän siellä montaa sellaista ollut, jota olisin voinut kuvitella itselleni, Jenny paljasti aiemmin Seiskalle.

Lue myös: Harvinaisen suoraa puhetta! Tyrmäävän kaunis Bachelorette-Jenny, 35, täräyttää totuuden tiskiin tv-ohjelman miesehdokkaista: ”Ajattelin, että voi apua…”

Jenny Helenius.

Mutta kun konkkaronkka siirtyi Turkkiin ja aurinkovoiteet oli levitelty, jotain tapahtui. Tunnelmalliset illat, pitkät katseet ja syntiset yöt alkoivat tehdä tehtävänsä.

– Kyllä minulle tulee sarjan edetessä tosi vahvoja tunteita. Se yllätti minut itsenikin, Jenny myöntää nyt Seiskalle.

Lue myös: Oho, Suomen Bachelorette Jenny Helenius kävi treffeillä Ensitreffit alttarilla -komistuksen kanssa – tässä lopputulos!

– En ole ollut ikinä sellainen, että treffailisin useampaa miestä samaan aikaan – en edes Tinder-aikakaudella! Sielläkin haluan ensin höpötellä ja tutustua kunnolla, ennen kuin suostun näkemään kasvotusten. Haluan, että treffeihin panostetaan kunnolla.

Voitko yhtään avata, miten vahvoja tunteita koet?

– Sanotaan näin, että siellä oli kuumia tunteita ja kipinät sinkoilivat!

Lue myös: Bachelorette-Jenny avautuu rankasta koulukiusaamisesta: Olin ylimääräinen hylkiö!

Jenny Helenius.

Jenny tyrmää huhun, jonka mukaan hän olisi saanut valita ohjelmaan osallistuneet miehet.

– Meillä oli monta tuntia kestänyt palaverisessio tuotannon kanssa, jossa kävimme läpi miesmakuani. Siellä kysyttiin, tykkäänkö tällaisista ja tällaisista miehistä ja tiedusteltiin myös, olisiko joku tietty seikka ehdoton ei.

Minkälainen seikka, tarkalleen ottaen?

– No esimerkiksi, että ovatko pitkätukkaiset miehet itselleni ok.

No ovatko?

– Sanoin, että ovat. Ei minulla ole mitään sellaista ulkonäöllistä vaatimusta. Ainoastaan se, että mies saisi olla minua pidempi, 168-senttinen Jenny sanoo.

Bachelorette Suomi maanantaisin Livillä klo 21.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!