Uutiset

Suomen Bachelorette Jenny joutui yläasteella kateellisten tyttöjen kiusaamaksi – ”Toivon, että edes osalla kiusaajista tulisi pieni pistos sydämeen”

16.10.2018 19:07

Bachelorette Suomi -ohjelman Jenny Helenius, 35, kertoi Seiskalle olleensa koulukiusauksen uhri. Yläasteella koetut kurjuudet vaikuttivat vuosiksi naisen itsetuntoon.

Lue lisää: Suomen Bachelorette Jenny Helenius oli koulukiusattu! "Olen joutunut setvimään niitä juttuja viime vuosiin asti"

Varsinais-Suomessa Pöytyän kunnassa peruskoulun käyneen Jennyn painajainen alkoi, kun hän siirtyi pienestä maalaiskoulusta suuremmalle yläasteelle.

Lue lisää: Bachelorette-Jenny avautuu rankasta koulukiusaamisesta: Olin ylimääräinen hylkiö!

Käänne entistä kurjempaan koitti kahdeksannella luokalla, jolloin Jennyn fyysinen kehitys otti hurjan loikan.

– Kun minusta alkoi kehittyä naisellisempi, pojat huomasivat minut. Silloin tytöt tekivät olostani vielä vaikeampaa.

Tuntuuko nyt salaa hyvältä, kun parhaaseen katseluaikaan koko Suomi näkee, kuinka 10 tulikuumaa miestä kilpailee huomiostasi?

– Kyllä, koska tiedän olevani kaunis ja ihana. Toivon, että edes osalla kiusaajista tulisi pieni pisto sydämeen. Valitettavasti monikaan heistä ei varmaan vieläkään ymmärrä aiheuttamaansa mielipahaa.

LUITKO JO TÄMÄN? Harvinaisen suoraa puhetta! Tyrmäävän kaunis Bachelorette-Jenny, 35, täräyttää totuuden tiskiin tv-ohjelman miesehdokkaista: ”Ajattelin, että voi apua…” 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!