fbq
Uutiset
23.01.2021 08:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto
Kalle Palander ja Riina-Maija
Suhdesoppa jatkuu! Seiskalle satelee vinkkejä – Kalle Palander poistui Riina-Maijan luota Virosta ovet paukkuen!
Uutiset
23.01.2021 08:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen ja Seiskan arkisto

Kalle Palanderin, 43, ja Riina-Maija Palanderin, 43, kuumana käyvä parisuhdesoppa ei osoita viilenemisen merkkejä.

14 vuotta naimisissa olleiden Palandereiden avioliitto on tulossa tiensä päähän, sillä Kalle on kiikuttanut yksin avioerohakemuksen Lapin käräjäoikeuteen. Pujottelun maailmanmestari päätyi kyseiseen ratkaisuun 4. tammikuuta.

Se oli lopulta luontaista jatkumoa parisuhdevyyhdille, joka alkoi purkautua vauhdilla marraskuussa Levillä. Kalle kertoi tuolloin maailmancupin aikaan Seiskalle kuulleensa vaimollaan olevan toinen mies.

– On ollut kuulemma jo pitkään. Tuntuu, että kaikki muut ovat tienneet paitsi minä, erittäin kyrsiintynyt Kalle harmitteli tuolloin Seiskalle.

Lue myös: Aviokriisi eskaloitui Levillä! Nyt puhuu Riina-Maija Palander kohutusta viikonlopusta: ”Harmi jos näin on käynyt”

”Kaikki on tosi hyvin”

Sittemmin parisuhdesotku on sekoittunut entisestään. Palanderit kaivautuivat poteroihin ja viettivät muun muassa joulua tahoillaan, Kalle Torniossa ja Riinis Virossa.

Lue myös: Riina-Maija Palander avoimena somessa: "Rehellisesti mun voimat alkaa olla loppu"

Viime viikolla tunnelin päässä välähti valoa, kun Kalle kävi Riiniksen luona Virossa. Seiskan tietojen mukaan vierailu ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen: useiden vinkkien mukaan ex-alppinisti olisi poistunut pariskunnan Ontikan-kartanosta ovet paukkuen.

Lue myös: Jymypaljastus Palanderien aviokriisistä: Riina-Maijalla sutinaa kahden eri julkkismiehen kanssa – toinen on julkkiskaunottaren miljonäärirakas!

Seiska tavoitti viime viikon sunnuntaina Riiniksen, joka ei ollut juttutuulella. Hän kuitenkin vahvisti Kallen käyneen Virossa, ja että heidän välillään on ”kaikki tosi hyvin.”

Lue kaikki kohukäänteet tuoreesta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ