fbq
Uutiset
05.01.2021 12:57
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Riina-Maija Palander
Riina-Maija Palander avoimena somessa: "Rehellisesti mun voimat alkaa olla loppu"
Uutiset
05.01.2021 12:57
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Aviokriisissä rypenyt Riina-Maija Palander, 43, kokee nykyisen olonsa voimattomaksi. Ex-alppihiihtäjän Kalle Palanderin, 43, puoliso nousi otsikoihin joulukuussa vehtailtuaan usean eri miehen kanssa avioliittonsa ulkopuolella.

Harvakseltaan sosiaalisessa mediassa tuntemuksiaan jakava Riina-Maija kirjoittikin nyt Instagramin tarinoissaan olevansa apeana. "Rehellisesti mun voimat alkaa olla loppu" -teksti oli kirjoitettu hauraskatseisen Riiniksen omakuvan päälle.

Muissa videoklipeissä Riina-Maija tekee ulkotöitä sekä pitelee mäyräkoiraansa sylissään takkatulen lämmössä.

Lue myös: Kalle ja Riina-Maija Palanderin aviokriisi paisuu! Näin kohupari ja Riina-Maijaan yhdistetyt julkkismiehet reagoivat asiaan!

Katso tästä synkkä otos Riiniksen Instagram-tililtä.

Riina-Maija Palander

"Äärettömän vaikeaa aikaa"

Myös joulun alla Riina-Maija oli surullisena ja kirjoitti sydäntä raastavan kirjoituksen sosiaalisessa mediassa:

- Joskus uni on ainoa tapa paeta ahdistusta ja surua. Joulu on mulle äärettömän vaikeaa aikaa ollut aina, sillä isäni jätti perheemme jouluaattona. Jätetyksi tulemisen tunne on seurannut mua koko elämäni ja kärsin siitä varmaan hamaan loppuun. Koitan näyttää vahvalta, mutta joulut tuovat lapsuuden aina uudelleen esiin ja käyn kaiken läpi uudelleen. Tämä joulu ei ole poikkeus (särkynyt sydän)

Lue myös: Kalle Palander repesi suorassa lähetyksessä täysin vaimonsa touhuille aviokriisin keskellä - esitteli katsojille Riina-Maijan paljonkertovaa lappusta: "Ette sitten kerro kenellekään, että näytän tämän teille!"

Lue myös: Jymypaljastus Palanderien aviokriisistä: Riina-Maijalla sutinaa kahden eri julkkismiehen kanssa – toinen on julkkiskaunottaren miljonäärirakas!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »