fbqSuhdepaljastus: Hovimuusikko-Ilkan lyhyt romanssi Temptation Island Suomesta tutun Miinan kanssa: "Ilkka oli vähän tylsä!" | Seiska
Ilkka Ihamäki

Suhdepaljastus: Hovimuusikko-Ilkan lyhyt romanssi Temptation Island Suomesta tutun Miinan kanssa: "Ilkka oli vähän tylsä!"

Uutiset | 08.05.2020 20:03

Ilkka "Hovimuusikko-Ilkka" Ihamäki tunnetaan radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmasta. Ilkka seurustelee nykyään juontaja Anni Hautalan kanssa, ja pari paljasti äskettäin somessa, että he odottavat lasta. Uutinen tuli melko yllätyksenä, sillä Ilkka ja Anni eivät ole aikaisemmin julkaisseet edes yhteiskuvia tai kertoneet julkisesti parisuhteestaan.

Superyllätys: Anni Hautala ja Hovimuusikko-Ilkka saavat vauvan - onnelliset yhteiskuvat!

Hovimuusikko-Ilkka on myös aikaisemmin salaillut parisuhde-asioitaan. Hän seurusteli aiemmin laulaja Laura Voutilaisen kanssa, ja he yrittivät kovasti salailla suhdettaan seurustelun aikana. Lauran ja Ilkan suhde kesti vain parisen vuotta, ja suhde oli varsin vaiherikas. Seiska kertoi syyskuussa 2018, kuinka naapurit paheksuivat pariskunnan äänekästä kiistelyä.

- Joo täytyy myöntää, että on ollut ääntä ja kiistaa. Pahoittelut siitä naapureille. Kaikki on ihan nyt hyvin ja kunnossa, eikä ole hätää, Laura Voutilainen kommentoi riitaa tuolloin Seiskalle.

Laura Voutilaisen kanssa rajusti riidellyt Hovimuusikko-Ilkka Seiskalle: Mitä sulla on tässä niinku agendalla?

Tapaili TIS-Miinaa!

Seiskan tietojen mukaan Ilkka on aikoinaan tapaillut myös Temptation Island Suomesta tuttua sinkku-Miinaa. Seiska tavoitti Miinan, joka vahvistaa suhteen.

- Kyllä pitää paikkansa. Me tapailtiin jonkin aikaa, muutama kuukausi. 

 Temptation Island Suomen yllätyssinkku Miina, 30, tekee väitöskirjaa: Vaikeinta saarella oli olla ilman puhelinta ja nettiä

Miinan mukaan kyseessä oli varsin lyhyt romanssi, josta on jo aikaa. 

- Reilu pari vuotta sitten... Siitä on kyllä aikaa, en muista tarkalleen kun ei jäänyt niin mieleen se tapailu. 

"Ilkka oli tylsä"

Miina paljastaa myös syyn siihen, miksi tapailu ei johtanut mihinkään.

- Me tapailtiin vaan, ei oltu suhteessa... Ilkka oli vähän tylsä, niin se loppui siihen. Ei ollut mun tyyppiä! 

TIS Miina
Miina tunnetaan Temptation Island Suomen 7. kauden ensimmäisenä yllätyssinkkuna.

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!