Miina Enjala

Temptation Island Suomen yllätyssinkku Miina, 30, tekee väitöskirjaa: Vaikeinta saarella oli olla ilman puhelinta ja nettiä

27.02.2020 09:27

Temptation Island Suomen 7. kausi tekee paluun maaliskuun puolivälissä. Naisten yllätyssinkkuna nähdään 30-vuotias Miina. Hän tekee väitöskirjaa ja työskentelee henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävissä. Lukeneelle ja näyttävälle sinkulle kuvaukset ovat tuttua hommaa, sillä Miina on myös nähty The Voice of Finlandissa. Hän on myös Vanilla-yhtyeen jäsen. 

Musikaalinen Miina kertoo Seiskalle TIS-ohjelmatilaisuudessa vieneensä ukulelen viettelysten saarelle, jota soittaen hän viihdytti muita kuvaustauoilla. 

- Kyllähän siellä oltiin kuin autiolla saarella! Aina kuvausten jälkeen oli todella paljon vapaa-aikaa. Niin alettiin sitten kirjoittamaan meidän omaa biisiä, jolle kuvattiin myös musiikkivideo siellä saarella!

Radiohiljaisuus

Miinan mukaan saarella oli hankalaa olla ilman puhelinta ja sosiaalista mediaa. 

- Ruutuaikani on yleensä 4-6 tuntia per päivä, ja olen tottunut siihen, että puhelin on aina käytettävissä. Käytän yhtä sovellusta mun ukulelen virittämiseen!

Lopulta Miina kuitenkin löysi ratkaisun virittelyongelmaansa – hän yritti käsiinsä puhelimen tuotantotiimiltä ja käytti sen näppäinääniä soittimensa virittämiseen. 

- Kännykän näppäimen ääni on A-nuotti! Tuollaisia piti kehitellä, sillä saarella ei ollut niitä perusjuttuja, mihin on tottunut.

Temptation Island Suomen 7. kausi alkaa Nelosella ja Ruudussa 18.3.2020. 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Monica Ollas
Kuvat: Lars Johnson

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!