Uutiset

Stefan Thermanin erikoishaastattelu Seiskassa! Kohuliikemiehen raju tilitys: Martina Aitolehti yrittää viedä rahani!

09.07.2020 06:01

Keväällä kohueroon päätyneet liikemies Stefan "Stefu" Therman, 34, ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 37, ovat ajautuneet rajuun rahariitaan. Lähipiiristä kerrotaan Martinan vaativan Stefulta oikeusteitse lähes 200 000 euroa.

Lue myös: Nyt räjähti Stefan Therman - haukkuu Martina Aitolehteä psykopaatiksi ja syyttää rahalla kiristämisestä: "Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida!"

Stefu kertoo Seiskalle olevansa hämillään rahavaatimuksista. Vuosia seurustellut pari ei koskaan ollut naimisissa.

– Harvan seurustelusuhteen jälkeen ex-kumppani päätyy vaatimaan satojatuhansia, koska väittää avittaneensa vaurastumista.

Martinan ja Stefun yhdeksän vuotta kestänyt suhde oli varsin myrskyisä.
Martinan ja Stefun yhdeksän vuotta kestänyt suhde oli varsin myrskyisä.

Lue myös: Vauvakuume iski! Stefan Therman ällistytti somessa kertomalla perheenlisäyshaaveista ja pelaamalla golfia kalsareissa!

Seiskan tietojen mukaan rahavaatimuksen peruste on hyvitys avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta. Kyseessä on korvaus, jota ex-puoliso voi vaatia avoeron yhteydessä.

Oikeus hyvitykseen voi syntyä, jos puoliso on antanut yhteistalouteen sellaisen panoksen, että toinen osapuoli on pystynyt kasvattamaan omaisuuttaan.

– Olen tehnyt elantomme eteen töitä niska limassa. Tyttäremme on ollut yksivuotiaasta asti tarhassa, ja kuusi viime vuotta meillä on ollut viidestä kuuteen työntekijää Suomessa ja Espanjassa.

– Martina on saanut luoda uraansa stressaamatta mistään normaali-ihmisen kuluista. Olen valmis hoitamaan tyttäremme kulut, mutta en kustanna ex-kumppanini elämää, Stefu pamauttaa.

 

Lue Stefanin erikoishaastattelu kokonaisuudessaan torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Stefan Thermanin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!