fbq
Uutiset
23.07.2020 12:12
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
mikko ja stefan
Stefan Therman juhli Hangossa Mikko Leppilammen ja Beata Pappin kanssa: urheilullinen päivä päättyi valtavaan ruokamättöön - kuvat!
Uutiset
23.07.2020 12:12
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Tänä vuonna runsaasti otsikoissa ollut liikemies Stefan Therman nautiskelee kesäisestä Suomesta parhaillaan Hangossa, missä hänellä on toinen koti.

Stefan julkaisi keskiviikkona Instagram-tilillään videotarinoita, joista paljastui, että hän vietti eilen urheiluntäyteisen päivän näyttelijä-juontaja Mikko Leppilammen ja useiden muiden ystäviensä kanssa. Pelkkää sporttia hengailuun ei kuitenkaan kuulunut. Laaja ystäväporukka sai liikunnan jälkeen kunnon proteiinitankkauksen grillillä kuumennetuista mehevistä hampurilaisista. 

Stefun julkaisemista Instagram-videoista kävi ilmi, että Stefanin kanssa päivää ja iltaa vietti myös Leppilammen naisystävä, ex-missi Beata Papp, joka vilahti videoilla. 

Lue myös: Stefan Therman teki miljoonakaupat – muuttaa Sofia Belórfin kanssa uuteen kotiin!

Sporttia ja viiniä

Tennistanteretta muistuttavalla padel-kentällä Stefan otti ystävineen mittaa toisistaan trendikkään mailapelin parissa. Mittelöä ennen Stefu yritti aloittaa kevyttä kaverimielistä kuittailua, mikä kuuluu usein ystäväporukan keskinäisiin urheiluhetkiin. Mikko keskusteli videolla ystävänsä kanssa, kun Stefu yhtäkkiä huudahti heille: 

- Onko täällä Dreamteam? Stefan kysyy.

Vastausta hänelle ei kuitenkaan kuulunut, sillä Mikolla oli kaverilleen jokin tärkeä juttu kesken.

Lue myös: Superyllätys: Stefan Therman ja Niko Ranta-aho lähtivät sopuisasti aamuvissylle! Julkaisivat paljonpuhuvan yhteiskuvan - ovatko eripura ja suhdedraama selätetty?

Stefan Thermanin MyStory kuvakaappaus Instagramista.
Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.

Lue myös: Sofia Belórf ja Stefan Therman karkasivat Leville: majailevat Stefun miljoonan euron ökymökissä, Sofia noitui pariskuntaa piinaavia "verenimijöitä" - kuvat! 

Stefan Thermanin MyStory kuvakaappaus Instagramista.2
Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.

Vauhdikasta 

Pelien välissä yksi vieraista kurvasi kenttää ympäri sähköpyörää muistuttavalla välineellä huimaa vauhtia. Miehen vieressä kirmasi kookkaan kokoinen musta koira, joka haukkui kovaan ääneen jahtausleikin yhteydessä. Videon koira oli mitä ilmeisimmin Stefun omistama rottweiler Baxter, joka jäi Stefulle sen jälkeen, kun hän erosi Martina Aitolehdestä.

Lue myös: Rakkaus roihuaa! Mikko Leppilampi julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan missikaunotar Beata Pappin kanssa!  

Vauhdikkaalta näytti myös Stefanin pelaaminen, kun hän julkaisi yhden otoksen padel-pelien temmellyksestä. Siinä hän loikkaa läimäyttämään palloa oikein olan takaa.  

Stefan Thermanin MyStory kuvakaappaus Instagramista.3
Lennokas lyönti. Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.
Stefan Thermanin MyStory kuvakaappaus Instagramista.4
Koira pysyi hyvin vauhdissa mukana. Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.

Palautuminen

Sporttisen mittelön jälkeen jokaisen vierailijan vatsoja mahtoi kurnia, ja avotuligrillissä valmistuikin vieraille runsaasti mehevän kokoisia purilaisia. Stefan esittelee eräällä videolla, kuinka lihaisten hampurilaisten pihvit tirisevät lähellä punaisena hehkuvaa hiillosta. 

Proteiinia iltapalasta ei varmasti uupunut, sillä paksujen jauhelihalättyjen lisäksi Stefu kasasi hampurilaisiin mehukkaita pekonisiivuja. Näyttää siltä, että urheilijoilla olivat palautumisateriat kunnossa rankan urheilun jälkeen. 

Hampurilaisten lisäksi juhlaseurueelle oli videotarinan perusteella tarjolla runsaasti viiniä ja pientä naposteltavaa. 

Lue myös: Martina Aitolehti vaatii Stefan Thermanilta 200 000 euron "erorahaa" - Stefu raivostui: "Martina ei ole maksanut penniäkään elämästämme tai matkoistamme!"

Stefan Thermanin MyStory kuvakaappaus Instagramista.5
Beata pyöri valkoviinin lähettyvillä. Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.
Stefan Thermanin MyStory kuvakaappaus Instagramista.6
Kokki kasaamassa kookkaita hampurilaisiaan. Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-videotarinasta.


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »