Katso kuvat!

Superyllätys: Stefan Therman ja Niko Ranta-aho lähtivät sopuisasti aamuvissylle! Julkaisivat paljonpuhuvan yhteiskuvan - ovatko eripura ja suhdedraama selätetty?

Uutiset | 15.07.2020 10:46

Stefan Therman yllätti keskiviikkona 15. heinäkuuta aamupäivällä, kun hän jakoi yhteiskuvan Niko Ranta-ahon kanssa Instagram-videotarinassaan. Asia on siksi hämmentävää, koska vasta alkuvuodesta Stefu kohautti Suomen kansaa, kun hän alkoi seurustelemaan Sofia Belórfin kanssa.

Kaunotar vielä tuolloin liitettiin Nikon tyttöystäväksi. Niko toki päätti suhteen pikaisesti sen jälkeen, kun kuuli Sofian ja Stefun seurustelevan. 

- Olisiko seuraavaksi wingsit? Stefu pohtii Instagram-videotarinan kuvassa. 

Niko jakoi itse saman kuvan, jossa miehet hymyilevät iloisesti kameralla kaverimielisessä syleilyssä. 

- Aamun vichyt, Niko kirjoittaa.

Miehet näyttävät selvittäneen välinsä, vaikka vielä viikkoja sitten heillä oli vielä eripuraa. Niko mainitsi tutkintavankeudesta päästyään Radio Rockin haastattelussa Stefun olevan hänen ”entinen ystävänsä". 

 Lue lisää: Oma ystävä vei naiseni! Niko Ranta-aho laukoi suorat sanat Stefan Thermanista ja Sofia Belórfista Radio Rockilla – vaatii Stefua selittämään tekoaan: ”Ei noita asioita unohdeta!” 

Tuolloin Niko ilmaisi halunsa istua Stefanin kanssa pöytään ja puhua asiat läpi kuin miesten kuuluu. Nyt näyttäisi siltä, että keskustelut ovat saaneet pöydän ääressä molempia miellyttävän lopputuloksen. 

kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-tarinoista
Kuvakaappaus Stefan Thermanin Instagram-tarinasta
 
kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-tarinoista
Kuvakaappaus Niko Ranta-ahon Instagram-tarinasta

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!