Uutiset

Martina Aitolehti vaatii Stefan Thermanilta 200 000 euron "erorahaa" - Stefu raivostui: "Martina ei ole maksanut penniäkään elämästämme tai matkoistamme!"

10.07.2020 06:02

Keväällä eronneet liikemies Stefan "Stefu" Therman, 34, ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 37, ovat ajautuneet rajuun rahariitaan. Lähipiiristä kerrotaan Martinan vaativan Stefulta oikeusteitse lähes 200 000 euroa.

Seiskan tietojen mukaan rahavaatimuksen peruste on hyvitys avopuolisoiden yhteistalouden purkamisesta. Kyseessä on korvaus, jota ex-puoliso voi vaatia avoeron yhteydessä.

Oikeus hyvitykseen voi syntyä, jos puoliso on antanut yhteistalouteen sellaisen panoksen, että toinen osapuoli on pystynyt kasvattamaan omaisuuttaan.

Stefan haluaa nyt keskittyä töihin, tyttäreensä ja Sofiaan.
Stefan haluaa nyt keskittyä töihin, tyttäreensä ja Sofiaan.

Lue myös: Stefan Thermanin erikoishaastattelu Seiskassa! Kohuliikemiehen raju tilitys: Martina Aitolehti yrittää viedä rahani!

Tein töitä niska limassa

Stefu kertoo Seiskalle olevansa hämillään rahavaatimuksista. Vuosia seurustellut pari ei koskaan ollut naimisissa.

– Harvan seurustelusuhteen jälkeen ex-kumppani päätyy vaatimaan satojatuhansia, koska väittää avittaneensa vaurastumista. Voin sanoa, ettei Martina ole maksanut koko suhteemme aikana penniäkään asumisestamme, ulkomaanmatkoistamme tai elämästämme, Stefu sanoo.

Martinan ja Stefun yhdeksän vuotta kestänyt suhde oli varsin myrskyisä.
Martinan ja Stefun yhdeksän vuotta kestänyt suhde oli varsin myrskyisä.

Lue myös: Nyt räjähti Stefan Therman - haukkuu Martina Aitolehteä psykopaatiksi ja syyttää rahalla kiristämisestä: "Nyt on pakko ensimmäistä kertaa elämässä kommentoida!"

– Olen tehnyt elantomme eteen töitä niska limassa. Tyttäremme on ollut yksivuotiaasta asti tarhassa, ja kuusi viime vuotta meillä on ollut viidestä kuuteen työntekijää Suomessa ja Espanjassa.

– Martina on saanut luoda uraansa stressaamatta mistään normaali-ihmisen kuluista. Olen valmis hoitamaan tyttäremme kulut, mutta en kustanna ex-kumppanini elämää, Stefu pamauttaa.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Stefan Thermanin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!