Katso kuvat!

Star Wars -tähti Joonas Suotamo naimisiin: kaunis Milla-rakas säväytti häissä hippityttömäisessä häämekossa - kuvat!

Uutiset | 20.07.2018 07:07

Seiska oli paikalla Helsingin Tuomikirkolla lauantaina, kun ex-koripalloilija ja näyttelijä Joonas Suotamo, 31, asteli alttarille naisystävänsä Milla Pohjasvaaran, 31, kanssa.

Häät vietettiin upeassa aurinkoisessa kelissä, ja helle hellitteli vastanainutta avioparia. Vieraita paikalla oli noin 150.

Itse seremonia kesti noin 30 minuuttia, minkä jälkeen hääpari poistui paikalta komealla mustalla limusiini-Mersulla. Auton kaasuttaessa horisonttiin paikalle kerääntyneet turistit taputtivat villisti.

Vastanaineet olivat yhtä hymyä marssiessaan Helsingin Tuomiokirkon pihalle, jossa yleisö aplodeerasi heille villisti.
Vastanaineet olivat yhtä hymyä marssiessaan Helsingin Tuomiokirkon pihalle, jossa yleisö aplodeerasi heille villisti.

Lue myös: Suomalainen Star Wars -tähti Joonas Suotamo meni naimisiin!

Unelma toteutui

Joonas ja Milla tutustuivat toisiinsa reilut kuusi vuotta sitten. Vielä tuolloin Joonas asui äitinsä kanssa Helsingissä ja oli vastavalmistunut työtön. Hän haaveili näyttelijänurasta, mutta 211-senttiselle jättiläiselle oli rooleja huonosti tarjolla. Niinpä hän keskittyi koripallouraansa ja työskenteli samalla vakuutusyhtiön puhelinmyyjänä.

Lue myös: Suomalainen Tähtien sota -stara Joonas Suotamo Chewbacca-roolistaan: Olihan se aikamoinen yllätys, aiemmin olin näytellyt koulunäytelmissä!

Unelmat kuitenkin toteutuivat Joonaksen kuultua eräältä koripallovalmentajalta, että johonkin elokuvatuotantoon etsitään hänen kaltaistaan pitkää, hoikkaa ja sinisilmäistä näyttelijää. Näyttelijäkoulutaustasta oli epäilemättä hyötyä, ja muutaman työhaastattelun jälkeen Joonas kirjoitti nimen paperiin, jonka seurauksena hän pääsi elokuvahistoriaan.

Milla-morsio oli valinnut boheemin, jopa hippityttömäisen hääasun, jonka paljaat olkapäät ovat tämän kesän kuumimpia trendejä.
Milla-morsio oli valinnut boheemin, jopa hippityttömäisen hääasun, jonka paljaat olkapäät ovat tämän kesän kuumimpia trendejä.

Lue myös: Tähtien sota -leffan Chewbacca Joonas Suotamo heittää pallon suomalaisille elokuvantekijöille: Minulle saa soittaa!

Tähdeksi pikatahtia

Sopimuksen allekirjoittamalla Joonaksesta tuli vuonna 2015 nopeasti koko maailman tuntema näyttelijä. Hänet oli valittu näyttelemään legendaarisen Stars Wars -elokuvasarjan yhtä rakastetuimmista hahmoista, Chewbackaa.

Lue myös: Star Wars -suomalaistähti Joonas Suotamo paljastaa: Vaimo ja lapsi kulkevat mukana kuvausmatkoilla!

Aluksi rooli tosin oli jaettu hahmon alkuperäisnäyttelijän Peter Mayhew'n kanssa. Viime vuonna Joonas kuitenkin sai roolin kokonaan itselleen, kun 74-vuotias Peter jättäytyi terveysongelmien vuoksi eläkkeelle.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!