Joonas Suotamo heittää pallon suomalaisille elokuvantekijöille.

Tähtien sota -leffan Chewbacca Joonas Suotamo heittää pallon suomalaisille elokuvantekijöille: Minulle saa soittaa!

Uutiset | 01.01.2018 16:06

Suomalainen ex-koripalloilija Joonas Suotamo näyttelee uusimmassa Tähtien sota -elokuvassa.

Lue lisää: Suomalainen Tähtien sota -stara Joonas Suotamo Chewbacca-roolistaan: Olihan se aikamoinen yllätys, aiemmin olin näytellyt koulunäytelmissä!

Lue lisää: Suomalainen Chewbacca Joonas Suotamo kihlasi Milla-rakkaansa aamiaispöydässä – lapsi tulossa: Haluamme, että poikamme syntyy Helsingissä!

Roolihahmonsa myötä Joonas on saanut fanipostia ympäri maailman. Myös atleettisen miehen ulkonäkö on kerännyt huomiota ulkomailla. Lisäksi Joonas on päässyt tutustumaan nimekkäisiin näyttelijöihin sekä elokuvan taustavoimiin.

– Tuotantotiimi on hyvin ammattimaista, ja näyttelijöitä kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä. Olen lentänyt ensi-iltoihin ykkösluokassa.

Keväällä 2018 ilmestyvässä elokuvassa näyttelee myös Game Of Thronesista tuttu näyttelijä Emilia Clarke, 31, jonka Joonas oppi tuntemaan kuvauksissa.

Joonaksen työkaveri Emilia Clarke on käynyt Suomen Lapissa. – Hän on hehkuttanut Suomea minulle. Olen kyllä markkinoinut Suomea työkavereilleni.
Joonaksen työkaveri Emilia Clarke on käynyt Suomen Lapissa. – Hän on hehkuttanut Suomea minulle. Olen kyllä markkinoinut Suomea työkavereilleni.

Emilia on käynyt perheensä kanssa Suomen Lapissa, mistä hän oli Joonaksen mukaan ihan haltioissaan.

Näyttelijälupaus toivoo, että ura urkenisi myös Suomessa.

– Heitän nyt pallon kaikille suomalaisille elokuvantekijöille: minulle saa soittaa!

Teksti:Jasmin Määttä
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!