fbq
Hotnow
29.01.2021 21:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Rosanna Kulju
"Tämä kuvasarja kertoo musta oikeastaan kaiken oleellisen" - Rosanna Kulju tallensi hätkähdyttävän kylpyhetkensä!
Hotnow
29.01.2021 21:02
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Missiemo ja somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, jakoi hurmiollisen kylpykuvansa koko kansan iloksi sosiaalisessa mediassa.

Kuvassa Rosanna kylpi paikkamerkinnän mukaan luksushotelli Helsinki Kämpin ammeessa. Vaahtokylvyssä ilotellut uhkea kaunotar myös paljasti olevansa lapsenmielinen.

Tämä kuvasarja kertoo musta oikeastaan kaiken oleellisen. Oon niin lapsellinen, että rakastan kylpyvaahtoa ja sen puhaltamista, kikatin valehtelmatta 30min tuolle vaahdolle ja se teki musta niiiin iloisen sinä päivänä! Rosanna kirjoitti Instagram-tilillään.

- Tietysti on vielä kiva plussa jos vesi kylpyammeessa on liilaa, Rosanna lisäsi.

Arkistovideo: Rosanna Kulju avautuu deittailusta

Lue myös: Uhkeat bikinikuvat! Missikaunotar Sara Sieppi yllätti ystävänsä hemmottelupäivällä – Rosanna Kulju oli kaverinsa suunnitelmista täysin pimennossa

Katso kaikki neljä kuvaa klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Kuumia otoksia

Rosanna vaikuttaisi olevan sinut vartalonsa kanssa, joten vähäpukeiset kuvat eivät häntä haittaa. Sulotar onkin myös aiemmin julkaissut itsestään kuumia otoksia Instagram-tilillään.

Lue myös: Missikaunotar Rosanna Kulju avautuu mies- ja seksijärjestelyistään podcastissa: "Sunnuntaipoikaystävä tulee ja minäkin toivottavasti jossain vaiheessa"

Lue myös: Ohhoh, Rosanna Kulju sai vihjailuja perseestään ja upeasta kellostaan - lataa nyt takaisin keskisormen kera: "Mitä sitten?"