Sokkikäänne! Temptation Island Suomen Josku ja Karim ottavat suhteessaan aikalisän: "En tiedä, johtaako tämä eroon!"

Uutiset | 14.04.2020 13:12

Temptation Island Suomen 6. tuotantokaudelta tutut Josku ja Karim ovat päättäneet laittaa suhteensa tauolle. Karim on poistanut yhteiskuvat Instagramista. Se herättikin paljon kysymyksiä seuraajien ja lähipiirin kesken. Sitten Karim avautui Instagram Stories -osiossaan siitä, että on syntynyt päätös laittaa suhde tauolle. 

- On tullut kyselyä siitä, että miksi olen poistanut Joskun kuvia Instagramistani. Avaan nyt tätä tilannetta, mutta en yhtään sen enempää. Eli minä ja Josku ollaan päätetty ottaa taukoa toisistamme. 

"Haluanko olla suhteessa?"

Karimin mukaan molemmat tarvitsevat tällä hetkellä aikaa yksin, ja hän toivoo ettei joutuisi avaamaan asiaa sen enempää.

-  Minun pitää nyt miettiä, että haluanko olla tuossa suhteessa vai en. Meillä on nyt Joskun kanssa edessä rankka viikko, ehkä rankimpia viikkoja mitä on ikinä ollut. Toivon seuraajiltani, että ylimääräiset kyselyt jätettäisiin pois. 

Karimin mukaan pariskunnan tulevaisuus on tällä hetkellä vaakalaudalla.

- En tosiaan tiedä, mihin tämä johtaa. Että erotaanko vai ei.

Kohu Leevin dumppaamisesta

Josku ja Karm tapasivat Temptation Island Suomen 6. tuotantokaudella. Josku oli silloin vielä varattu nainen, sillä hän seurusteli vielä Leevi-rakkaansa kanssa. Karim puolestaan osallistui ohjelmaan sinkkuna, ja vietteli Joskun kuvausten aikana. Josku ja Leevi lähtivät kuitenkin takaisin Suomeen pariskuntana, mutta erosivat melkein heti palattua Suomeen. 

Huhhuh, mikä valheiden verkko - Temptation Island Suomi -Leevi paljastaa eron taustat: "Samana iltana Josku suuteli Karimin kanssa"

Josku ja Karim osallistuivat myös ohjelman 7. kaudelle, jolloin he saapuivat viettelysten saarelle Pinjan ja Kallen lähdettyä kotiin. 

Ei voi olla totta! Josku ja Karim palaavat Temptation Island Suomeen pariskuntana!

Karim ja Josku.
Karimin ja Joskun paluu viettelysten saarelle yllätti katsojat totaalisesti.

Iltanuotio oli liikaa

Josku ja Karimin tiukat säännöt saarella eivät kuitenkaan tuottaneet tulosta, sillä pariskunta passitettiin kotiin jo ensimmäisen iltanuotion jälkeen. Varsinkin Karimin video järkytti Joskun, ja hän tajusi Karimin rikkoneen yhdessä sovittuja rajoja jo ensimmäisen illan aikana.

Temptation Island Suomi: Joskun ja Karimin välit kiristyvät äärimmilleen: "Rikot rajoja jo ensimmäisissä bileissä!"

Juontaja Sami Kuronen lohduttamssa itkevää Joskua
Juontaja Sami Kuronen lohduttamssa itkevää Joskua.
 
Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!