fbq
Sokkiero! Paljastus lähipiiristä: Martina Aitolehti ja Stefan Therman päättivät myrskyisän suhteensa dramaattisesti! | Seiska
Uutiset
01.11.2018 06:43
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto
Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin suhde päättyi eroon.
Sokkiero! Paljastus lähipiiristä: Martina Aitolehti ja Stefan Therman päättivät myrskyisän suhteensa dramaattisesti!
Uutiset
01.11.2018 06:43
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto

Kohukaunotar Martina Aitolehden, 36, ja liikemiesrakas Stefan Thermanin, 31, suhteen jatkuminen on ollut taas viime päivinä villien huhujen kohteena. Martina kirjoitti viikonloppuna Instagram-tilillään tekstin, josta voisi päätellä parin käyvän läpi jälleen kerran vakavaa kriisiä.

– Mun on aika antaa mahdollisuus ja päästää irti. Vuosien tuska, valtava suru ja huoli loppuu mun elämässä nyt. En voi muuttaa enkä varsinkaan pelastaa ketään. Päihteet ja narsismi on tappava yhdistelmä, Martina sanaili salaperäisesti.

Lue myös: Martina Aitolehdeltä hämmentäviä kirjoituksia sosiaalisessa mediassa: ”Vuosien tuska, valtava suru ja huoli loppuu mun elämässä nyt"

Pariskunnan lähipiiristä paljastetaan Seiskalle, että rakastavaiset ovat jälleen kerran päätyneet eroon. Heidän myrskyisä suhteensa alkoi seitsemän vuotta sitten, mutta nyt se on päättynyt.

Unelmahäät peruttiin

Kolmiodraamasta alkanut suhde on ollut alusta saakka yhtä vuoristorataa. Tunteet ovat vaihdelleet vastarakastuneesta lemmestä raivokkaisiin riitoihin.
Reilu vuosi sitten pariskunta erosi kunnolla, kun Martina ihastui palavasti Gladiaattorit-ohjelman kuvauksissa Hannes Hyvöseen.

Lue myös: Martina Aitolehti antoi kenkää Hannes Hyvöselle – lyhyt romanssi päättyi ja Martina karkasi lomalle Stefanin kanssa!

Kyyhkyläiset heilastelivat jonkin aikaa, mutta lopulta Martina päätti kuitenkin palata Stefanin luokse.

Martinan ja Stefanin piti myös juhlia unelmahäitään viime kesänä, mutta niitä ei koskaan tullut.

Lihaksikkaassa seurassa

Seiska uutisoi viime kesänä Martinan ja NHL-tähti Rasmus Ristolaisen yhteisestä bileillasta. Kesän lopussa kaunotar viihtyi jälleen Rasmuksen sekä tämän lihaksikkaan kaverin kanssa Helsingin yössä.

Lue myös: Nämä kuvat todistavat Martina Aitolehden läheiset hetket vieraan miehen kanssa!

Paparazzikuvat paljastavat, kuinka Martina ja lihaskimppu kävelivät avoimesti käsi kädessä pikkutunneilla. Samaan aikaan Stefan oli juhlimassa julkisuudesta tuttujen kaunottarien kanssa aivan toisessa ravintolassa.

Pariskunnan lähipiiristä kerrotaan, että juurikin kesän tapahtumat ja pariskunnan erilaiset elämäntyylit ajoivat suhteen päätökseen.

Lue myös: Häät peruttu? Stefan Therman juhli useiden kaunotarten seurassa: ilmoitti somessa juhlivansa sinkkuelämää – Martinalla käsipuolessa toinen mies!

Martina julkaisi eron jälkeen viime viikonloppuna dramaattisia päivityksiä sosiaalisessa mediassa. Martinan Instagramissa julkaiseman kuvan yhteydessä oleva teksti oli melko synkkää luettavaa.

Elämä kantaa ja ohjaa kulkijaansa ihan varmasti oikeaan suuntaan, jos vaan annat sille mahdollisuuden. Mun on aika antaa mahdollisuus ja päästää irti. Vuosien tuska, valtava suru ja huoli loppuu mun elämässä nyt. En voi muuttaa enkä varsinkaan pelastaa ketään. Päihteet ja narsismi on tappava yhdistelmä. Älkää kysykö enempää, koska en osaa vastata. Kuten luennoillanikin teille aina sanon, jokaisella on oikeus olla onnellinen, pätee myös itseeni, Martina kirjoitti.

Synkistely jatkui myös toisen kuvan yhteydessä.

Joku viisas joskus sanonut että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Siihen mä uskon. Onnellisuus, oma terveys on aika arvokkaita asioita ja tää kallisarvoinen elämä on aika kurjaa ilman niitä. Mä rakastan elämää, enkä halua koskaan kadottaa sitä fiilistä.

Artikkelin otsikkoa muutettu 2.11.2018.

Lue lisää erosta ja Stefanin äskettäin tekemistä rahakkaista asuntokaupoista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!