fbq
Uutiset
29.10.2018 09:43
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram
Martina Aitolehti
Martina Aitolehdeltä hämmentäviä kirjoituksia sosiaalisessa mediassa: ”Vuosien tuska, valtava suru ja huoli loppuu mun elämässä nyt"
Uutiset
29.10.2018 09:43
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Matti Matikainen, Instagram

Kohukaunotar Martina Aitolehti julkaisi viikonloppuna hämmentäviä kirjoituksia sosiaalisessa mediassa.

Martina julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteyteen kirjoitettu teksti oli melko synkkää luettavaa.

Elämä kantaa ja ohjaa kulkijaansa ihan varmasti oikeaan suuntaan, jos vaan annat sille mahdollisuuden. Mun on aika antaa mahdollisuus ja päästää irti. Vuosien tuska, valtava suru ja huoli loppuu mun elämässä nyt. En voi muuttaa enkä varsinkaan pelastaa ketään. Päihteet ja narsismi on tappava yhdistelmä. Älkää kysykö enempää, koska en osaa vastata. Kuten luennoillanikin teille aina sanon, jokaisella on oikeus olla onnellinen, pätee myös itseeni, Martina kirjoitti.

Lue myös: Ökyhuvila kuin pommin jäljiltä! Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin uudessa miljoonakodissa remontti pahasti vaiheessa – hurjat kuvat Espanjasta!

Hän ei kertonut sen tarkemmin, mihin tai keneen kirjoitus liittyi, mutta ilmeisesti asia on kytenyt pinnan alla jo pidempään.

Martina jatkoi synkistelyä toisen kuvansa yhteydessä.

Joku viisas joskus sanonut että kun yksi ovi sulkeutuu, toinen aukeaa. Siihen mä uskon. Onnellisuus, oma terveys on aika arvokkaita asioita ja tää kallisarvoinen elämä on aika kurjaa ilman niitä. Mä rakastan elämää, enkä halua koskaan kadottaa sitä fiilistä. 

Postaukset ovat keränneet hurjan määrän kommentteja.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »