Sofia Immonen ei jaksa juhlia.

Sofia Immonen avautuu rankasta juhlimisesta: ”En vanhana akkana enää jaksa!”

30.04.2019 06:06

Seiska laittoi Suomen ihmis-Ken Joni Virtasen, 28, ja sukupuolensa korjanneen Sofia Immosen, 31, hupaisaan testiin, jossa he vastailivat kysymyksiin toisistaan.

Lue myös: Sukupuolensa korjannut Sofia Immonen: ”En hyppää kenen tahansa kanssa sänkyyn!”

Millainen toinen on humalassa?

Joni: Me olemme aika samanlaisia. Vielä puheliaampia ja tyhmän hauskoja. Meno on välillä aika villiä, kun otamme viiniä.

Sofia: Allekirjoitan kaiken, mitä Joni sanoo. Olemme räväköitä.

Joni on lapsesta asti haaveillut näyttävänsä Barbie-sarjan Ken-nukelta ja käy parhaillaan läpi prosessia, josta hänestä tulee Suomen ensimmäinen ihmis-Ken.
Joni on lapsesta asti haaveillut näyttävänsä Barbie-sarjan Ken-nukelta ja käy parhaillaan läpi prosessia, josta hänestä tulee Suomen ensimmäinen ihmis-Ken.

 

Lue myös: Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen ja transkaunotar Sofia Immonen viettävät yhteisiä öitä – ”Hyppelemme yhdessä alasti!”

Kumpi teistä on kovempi ottamaan viiniä?

Joni: Se menee aika yksiin, mutta luulen, että minä otan vähän enemmän.

Sofia: Olet nuorempi, joten jaksat.

Lue myös: Joni Virtanen ja Sofia Immonen saavat kehuja heteromiehiltä – ”Homobaareissa ihmiset ovat ilkeitä!”

Minkälainen juhlija toinen on?

Joni: Sofia tykkää tanssia ja riehua tanssilattialla, mutta myös väsyy nopeammin. Sofia lähtee yleensä ensimmäisenä kotiinsa, kun olemme juhlimassa.

Sofia: Joni ei hyydy. Joni jaksaa vetää kaksi päivää putkeen. Minä en vanhana akkana enää jaksa. Joni löytää jatkot, ja minä löydän oman sängyn.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!