fbqJoni Virtanen ja Sofia Immonen saavat kehuja heteromiehiltä – ”Homobaareissa ihmiset ovat ilkeitä!” | Seiska
Sofia Immonen ja Joni Virtanen saavat kehuja heteromiehiltä.

Joni Virtanen ja Sofia Immonen saavat kehuja heteromiehiltä – ”Homobaareissa ihmiset ovat ilkeitä!”

Uutiset | 28.04.2019 18:24

Julkisuuteen tosi-tv-ohjelma Hottiksista vuonna 2015 nousseet Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen, 28, ja transkaunotar Sofia Immonen, 31, ovat varmaankin Suomen ainutlaatuisimmat bestikset. He jakavat toistensa kanssa kaiken ja voivat hengailla keskenään vaikka alasti ilman, että se olisi yhtään kiusallista.

Lue lisää: Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen ja transkaunotar Sofia Immonen viettävät yhteisiä öitä – ”Hyppelemme yhdessä alasti!”

Joni ja Sofia saattavat olla asioista eri mieltä, mutta kunnioittavat toistensa mielipiteitä. Joni on suuri Barbie-nukkefani ja halunnut lapsesta asti näyttää Barbie-sarjan Ken-nukelta.

Sofia ja Joni viihtyvät pinkeissään.
Sofia ja Joni viihtyvät pinkeissään.

 

Sofia taas ei oikein nukeista välitä.

– En ole mikään Barbie-tyyppi, vaikka jotkut voisivat niin ulkonäöstä kuvitella. Ajatusmaailmastani se on kaukana. Pukeudun yleensä mustaan. Nämä Seiskan pinkit kuvaukset ovat minulle hyppäys tuntemattomaan, Sofia sanoo.

– Tällainen on kuitenkin Jonin juttu, ja arvostan tätä siksi. Tosi moni miettii, että Joni olisi sen takia jotenkin tyhmä, mikä on älytöntä. Tunnen hänet, ja hän on äärettömän fiksu. Jokainen täplää tyylillään, eikä meillä ole varaa arvostella muita.

Joni on pitkässä parisuhteessa itseään 25 vuotta vanhemman miehen kanssa. Sofia puolestaan on sinkku. – Kaikenlaisia ehdotuksia tulee päivittäin, mutta olen jo turtunut niihin, hän sanoo.
Joni on pitkässä parisuhteessa itseään 25 vuotta vanhemman miehen kanssa. Sofia puolestaan on sinkku. – Kaikenlaisia ehdotuksia tulee päivittäin, mutta olen jo turtunut niihin, hän sanoo.

 

Lue myös: Ihmis-Ken Joni Virtasella ja Sofia Immosella jäätävä ensikohtaaminen: ”Kumpikaan ei pitänyt toisesta!”

Heteromiehet kehuvat

Kuvausten jälkeen parhaat kaverukset lähtivät pitkästä aikaa yhdessä viihteelle. Baareissa kuulemma tulee aina kauhea härdelli, kun näyttävä kaksikko astelee sisään.

– Negatiivisesti meihin suhtaudutaan ainoastaan homobaareissa ja -yökerhoissa. Niissä ihmiset ovat jostain syystä todella ilkeitä meitä kohtaan. Muuten on ollut vain positiivisia kokemuksia. Ihmiset tulevat kehumaan tai vaan tuijottavat. Heteromiehet ovat meitä kohtaan kaikkein kivoimpia, Joni kertoo.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Timo Korhonen

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!