Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen ja transkaunotar Sofia Immonen viettävät yhteisiä öitä – ”Hyppelemme yhdessä alasti!”

Uutiset | 26.04.2019 14:02

Suomen ihmis-Ken Joni Virtanen, 28, ja transkaunotar Sofia Immonen, 31, ovat varmaankin Suomen ainutlaatuisimmat bestikset. Julkisuuteen parhaat kaverukset nousivat tosi-tv-ohjelma Hottiksista vuonna 2015. Sen jälkeen kaikki ympärillä on muuttunut mutta ystävyys säilynyt. He jakavat toistensa kanssa kaiken ja voivat hengailla keskenään vaikka alasti ilman, että se olisi yhtään kiusallista.

– Olemme nähneet toisemme alasti monta kertaa. Sehän on ihan luonnollista. Viimeksi eilen hyppelimme alasti, kun Joni oli yötä luonani. Miespuolisten heteroystävien kanssa se ei tulisi mielenkään, Sofia nauraa.

Hottikset-sarjan aikaan vuonna 2015 Sofia oli vielä Juha ja Joninkin kasvot olivat toisenlaiset.
Hottikset-sarjan aikaan vuonna 2015 Sofia oli vielä Juha ja Joninkin kasvot olivat toisenlaiset.

 

Lue myös: Solvauksia ja pahoinpitely! Viisikko hakkasi Ihmis-Ken Joni Virtasen sairaalakuntoon Espoossa! Sokkikuvat!

Noustessaan julkisuuteen ystävykset eivät olleet vielä valmiita siihen. Kumpikin paini identiteettinsä kanssa ja oireili rankkojen kiusaamiskokemusten takia. Alkoholia kului paljon, eivätkä otsikot olleet positiivisia.

Lue myös: Sukupuolensa korjannut Sofia Immonen pyrkii Miss Trans Star International -kisaan: "Valitettavan usein meihin trans-ihmisiin liitetään jotain pornahtavaa"

Neljässä vuodessa he ovat kypsyneet paljon ja käyttävät julkisuutta levittääkseen suvaitsevaisuuden sanomaa. Sukupuolensa korjanneesta Sofiasta on tullut Suomen tunnetuin transsukupuolinen. Maamme ensimmäiseksi ihmis-Keniksi itseään muovaava Joni puolestaan on jo monille esikuva siitä, kuinka olla rohkeasti erilainen.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Timo Korhonen ja Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!