Katso kuva!

Sofia Hult hellässä huomassa – mysteerimiehen syleilyssä alastomana: kuva leikkii sensuurirajojen reunalla!

Uutiset | 11.07.2020 15:31

Santa Cruz -yhtyeen solistilta Arttu ”Archie Cruz” Kuosmaselta, 28, kullikuvia saanut mediapersoona Sofia Hult, 33, julkaisi Instagram-tilillään intohimoisen kuvan. Siinä häntä syleilee lihaksikas mysteerimies. 

Kummallakaan heistä ei näytä olevan vaatteita päällä, mutta molempien intiimialueet pysyvät silti sen verran piilossa, ettei sovelluksen sensuurit poista niitä. Ne ovat piilotettu suunnitellulla kuvan rajaamisella tai hienovaraisesti asetetuilla hiuksilla. 

Mysteerimies

Sofian rinnalla seisovasta miehestä ei näe juuri mitään hänen kuvassaan. Mysteerimies on taktisesti piilottanut kasvonsa siinä suurelta osin. Hänen salaperäisyytensä herättää vain lisäkiinnostusta siitä, että kuka hän mahtaa olla. 

Lue myös: Kohurokkari Archie Cruzilla hatarat muistikuvat härskeistä kikkelikuvia sisältäneistä viesteistään Sofia Hultille: ”Onko tämä se Hottis-Juha?!”

Valoisassa mustavalkoisessa kuvassa Sofiaa syleilevä komistus on kääntänyt katseensa poispäin kamerasta niin, että hänestä näkyy vain osittain kasvojensa oikeapuoli. Sofia katsoo myös kuvassa samaan suuntaan, vaikka taustalla ei kuvasta päätellen ole mitään kovin kiinnostavaa. Miehen käsi kuitenkin osoittaa pistoolimaisessa muodossa lähes suoraan kohti Sofian rintaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Hult (Immonen ) (@sofia_hult87) on

Tulisuudelma

Sofia julkaisi myös hetkellisesti toisen kuvan Sofian miehen kanssa, jossa he suutelevat intohimoisesti. Otoksessa oli tällä kertaa värit mukana mutta salaperäisen herrasmiehen kasvot jäivät varjojen peittoon. 

- Tykkään pusutella poikien kanssa, Sofia kirjoitti.

Tummaa ja tulista komistusta kiihkeästi suuteleva Sofia oli käärinyt toisen kätensä puristamaan miehen hartioita. Se ehti olla julki hänen Instagram-tilillään kuitenkin sen verran, että eräs seuraaja ehti antaa kevytmielisen varoituksen.

- Varo, ettei tule pusutautia, kuvaan oli kommentoitu nauruhymiön saattelemana. 

Lue myös: Varatut miehet lähestyvät sukupuolensa korjauttanutta Sofia Hultia – ”Paha mieli heidän vaimojensa puolesta!” 

Lyhyttukkainen mies ilmestyi Sofian Instagram-tarinoihinkin. Sofia jakoi siellä heistä yhteiskuvan, jossa miehen kasvot oli sutattu kuvanmuokkausohjelmalla. 

Sofia Hult kuvakaappaus
Tulisen tumma miekkonen hyväili Sofian rintoja. Kuvakaappaus Sofian Instagram-tarinoista. 

Villit huulet

Seiskan lukija tallensi videolle Sofian suuteluhetken muutama vuosi takaperin. Tuolloin hän pusutteli myös tuntemattoman miehen kanssa. Sillä kertaa Sofia oli huulet töröllä baarissa vuonna 2018. 

 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Seiskan lukija, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!