fbq
Uutiset
04.07.2020 07:16
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Archie Cruz ja Sofia Hult
Kohurokkari Archie Cruzilla hatarat muistikuvat härskeistä kikkelikuvia sisältäneistä viesteistään Sofia Hultille: ”Onko tämä se Hottis-Juha?!”
Uutiset
04.07.2020 07:16
Teksti: Anna Tenhu|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Seiska kertoi aikaisemmin, että Hottikset-sarjasta julkisuuteen noussut ja vuonna 2017 sukupuolensa korjauttanut Sofia Hult saa miehiltä viestejä, joiden sisältö on lähes aina seksuaalista.

Sofian känny kilahteli myös toukokuussa, kun Santa Cruz -yhtyeestä tuttu Arttu Kuosmanen eli Archie Cruz otti yhteyden Facebookissa.

Sofia suostui näyttämään viestit Seiskalle. Sisältö on härskiä, ja seassa on myös rivoja kikkelikuvia.

– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.
– En osaa suhtautua miesten seksiviesteihin kunnolla.  En tietenkään halua olla seinäruusu, mutta en seksiobjektikaan, Sofia kertoo.

Lue lisää: Kohurokkari Archie Cruz lähetti kikkelikuvia ja härskejä viestejä - sukupuolensa korjauttanut tosi-tv-tähti Sofia Hult kauhistui!

Artun muisti palailee

Ensimmäisenä Arttu kiistää, että olisi viestitellyt Sofialle.

– En tunne koko ihmistä. Joku on varmaan kirjoitellut feikkiprofiililla nimissäni. Se ei olisi ensimmäinen kerta, Arttu sanoo.

Muistinvirkistykseksi lähetetyn kuvakaappauksen jälkeen Arttu huomaa, että viestit ovat kuin ovatkin rokkarin omasta Messengeristä lähetettyjä.

–  Onkohan joku hakkeroitunut tililleni, täytyy vaihtaa salasana.

Artun muisti palailee pätkittäin. Muusikolle alkaa tulla hataria muistikuvia toukokuisesta viestisessiosta lentokentällä, jossa hän kertomansa mukaan tykitteli viestejä useille naisille.

Artulle tulee yllätyksenä, kun yksi känniviestien kohteista paljastuu julkisuudesta tutuksi Sofiaksi.

–  Onko tämä se Hottis-Juha, Arttu kysyy.

Archie Cruz on viime kuukausina ollut julkisuudessa enemmän naissotkujensa kuin musiikkinsa ansiosta. – Haluaisin jättää sekoilut taakseni ja keskittyä nyt burn outista toipumiseen.
Archie Cruz on viime kuukausina ollut julkisuudessa enemmän naissotkujensa kuin musiikkinsa ansiosta. – Haluaisin jättää sekoilut taakseni ja keskittyä nyt burn outista toipumiseen.

Lue myös: ”Tajusin vasta Seiskan jutusta!” Archie Cruzilta härskejä viestejä saanut kohukaunotar Sofia Hult esti rokkarin Facebookissa!

Hän kertoo viestittelyn aikaan juuri eronneensa kihlatustaan Katelynista ja palanneensa Suomeen sydän pirstaleina.

–  Ja tuhannen päissäni, Arttu lisää.

– Kirjoittelin viestejä kaikkialle. Sofia saattoi olla yksi heistä, en minä niitä kaikkia muista. En tosiaan tiennyt, kuka hän oli, katsoin vaan että hyvännäköinen blondi. Mutta hän oli kyllä ihan messissä niissä viestittelyissä, Arttu puolustautuu.

– Lopetin yhteydenpidon kun pääni selvisi. Minun täytyy kai luoda feikkiprofiili, jonka avulla voin lähestyä naisia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »