Katso kuvat!
Sofia Belorf käyttää Rolexia.

Sofia Belórf ja muut suomalaistähdet suosivat maailman tunnetuinta kellomerkkiä – näiden julkkisten ranteessa roikkuu tuhansien eurojen sijoitus!

13.10.2019 11:03

Suomalaistähdet suosivat maailman tunnetuinta kellomerkkiä. Muun muassa rap-suuruus Cheekiltä löytyy useampi Rolex. Useimmiten hän suosii täyskultaista Day-Date-mallia.

Lue lisää: 33 000 euron kello! Räppäri Cheek teki arvoesineillä leveilystä taidetta – ranteessa presidenttien suosima öky-Rolex!

Lahja Niko-rakkaalta!

Fitness-kaunotar Sofia Belórf, 29, tunnetaan luksustyylistään. Hänen ranteessaan on nähty kaksikin Datejust-kelloa, joista toisen hän sai lahjaksi nykyiseltä mieheltään, tutkintavangitulta, muun muassa törkeistä huumerikoksista epäillyltä Niko Ranta-aholta.

Sofian Rolex 12 000 €
Sofian Rolex 12 000 €

Lue myös: Huomasitko? Tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilty Sofia Belórf lenkitti Bambi-koiraansa todellisissa ökylipokkaissa: sandaalien hinta peräti 800 euroa - kuvat!

Käyttää sukelluskelloa!

Elokuvamoguli Markus Selin, 59, tunnetaan oransseista silmälaseistaan ja poninhäntäkampauksestaan. Harva on kuitenkin huomannut, että kiinteä osa Markuksen tyyliä on ollut jo vuosia myös Rolex. Tuottajan käyttämä malli on Sea-Dweller Deepsea, joka on suunniteltu syvänmerensukeltajille.

Markuksen Rolex 11 600 €
Markuksen Rolex 11 600 €

Lue myös: Kirjapaljastus: Markus Selin kuorsasi prinsessa Dianan takana!

Herrasmiesten malli!

Hurmurijuontaja Mikko Leppilampi, 41, on totuttu näkemään tyylikkäissä puvuissa, joiden hihasta pullottaa usein Rolex. Kyseessä on Datejust-malli, jota pidetään todellisena herrasmiesten kellona. Kuvista ei selviä, onko kyseessä teräksinen vai valkokultainen versio. Jalometallinen malli on 1 900 euroa arvokkaampi.

Mikon Rolex 7 050 €
Mikon Rolex 7 050 €

Lue myös: Ainutlaatuinen yhteiskuva: Mikko Leppilampi ja missirakas Beata Papp poseerasivat avoimesti yhdessä rakkaustunnelmissa - katso!

Tekivät kelloista jopa biisin!

JVG:n Jare, 31, ja VilleGalle, 31, luottavat kelloissa Rolexeihin. Jaren kädessä kuultaa usein teräs-kultainen Submariner, kun taas VilleGalle käyttää teräs-kultaista Datejustia. Herrojen Rolex-harrastus on sen verran kehittynyttä, että he ovat tehneet siitä myös kappaleen Kruunu tikittää.

Jaren Rolex 12 700 €
Jaren Rolex 12 700 €
VilleGallen Rolex 11 400 €
VilleGallen Rolex 11 400 €

Lue myös: JVG-räppäri VilleGalle on taksikuskin poika, jolla on Mercedes-Benzin tatuointi ja jonka pihasta on aina löytynyt Mersu - "Se pitäisi taas päivittää!"

Samulla on 10 Rolexia!

Sunrise Avenuen kippari Samu Haber, 43, on yksi Suomen rikkaimmista musiikkialan tähdistä. Hän on kertonut Anna-lehdelle omistavansa jopa kymmenen Rolexia. Hänen kokoelmastaan löytyy esimerkiksi kaksi eriväristä GMT-Master II -kelloa, joista valkokultainen Pepsi-versio on merkin halutuimpia malleja.

Samun Rolex 34 800 €
Samun Rolex 34 800 €

Lue myös: 5 miljoonaa pankkitilillä! Muusikko Samu Haber pyörittää jättibisnestä!

Pojillakin omat Rolexit!

Kiinteistömoguli Jethro Rostedt, 43, on kertonut tuhlanneensa kelloihin yli satatonnia. Hänen ranteessaan on nähty usein merihenkinen, teräs-ruusukultainen Yacht-Master II -kello. Kellokärpänen on puraissut myös Jetin poikia, sillä Jeromella ja Joachimilla on omat Rolexit.

Jethron Rolex 23 850 €
Jethron Rolex 23 850 €

Lue myös: Oho! Jethro Rostedt yllätti yön ritarina – kiinteistöguru maksoi asiakkaan viinat yökerhossaan!

Tyyli-ikoni myös kelloissa!

Poppari Robin, 21, oli jo teininä tyyli-ikoni, mutta harvalta hänen ikätoveriltaan löytyy yhtä näyttävää kelloa. Turkulainen on käyttänyt jo jonkin aikaa Rolexin Datejust-kelloa. Kyseistä mallia kutsutaan Wimbledoniksi, kuuluisan tennisturnauksen mukaan.

Robinin Rolex 11 400  €
Robinin Rolex 11 400 €

Lue myös: Hinta lähes 400 000€! Ullakkoasuntonsa myyntiin pistänyt Robin paljastaa: Tarvitsen kotistudion!

Timantteja tiu’ussa!

Räppäri Mikael Gabriel, 29, herätti taannoin kohun, kun hän kertoi asukokonaisuutensa maksavan 80 000 euroa. Pelkästään hänen kellonsa, kultainen Rolex Day-Date maksaa uutena yli 30 000 euroa. Kyseessä ei tosin ole aivan tavallinen malli, sillä Miklun tiukuun on istutettu myös timantteja.

Mikaelin Rolex 33 000 €
Mikaelin Rolex 33 000 €

Lue myös: Mikael Gabriel parkkeerasi öky-Mersunsa sakkopaikalle, autoverokin maksamatta – kuva!

Todellinen ökykokoelma!

Huippukokki Tomi Björck, 39, on intohimoinen kelloharrastaja. Hänen kokoelmissaan on lukuisia arvokelloja, joista moni on juuri Rolex. Kalleimmat Tomin aikaraudoista maksavat uutena jopa yli 50 000 euroa.

Tomin Rolex 24 850 €
Tomin Rolex 24 850 €

Lue myös: Rutkasti tienaava kokki Tomi Björck vakuuttaa: Raha ei ole motivaattori!

Elastinen luottaa klassikkoon!

Räppäri Elastinen, 38, luottaa kelloasioissa klassikoihin. Hänen rannettaan koristaa usein musta teräs-Submariner, joka on kenties kaikkien aikojen kuuluisin kellomalli. Submarinereita on valmistettu käytännössä samanlaisena vuodesta 1953.

Elastisen Rolex 7 050 €
Elastisen Rolex 7 050 €

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!