Uutiset

JVG-räppäri VilleGalle on taksikuskin poika, jolla on Mercedes-Benzin tatuointi ja jonka pihasta on aina löytynyt Mersu - "Se pitäisi taas päivittää!"

25.09.2019 17:01

On vaikea kuvitella, että JVG:n kaltainen räpjättiläinen voisi kasvaa enää paljon isommaksi Suomen kokoisessa maassa. Jare ja VilleGalle ovat jo vuosikaudet takoneet tukevaa tiliä. Kaikki mahdolliset kotimaan festarit on valloitettu moneen kertaan, areenakeikkojakin heitetty menestyksellä. Luonnollisesti myös hittilistat ovat olleet kaksikon kannalta komeaa luettavaa.

Joten mitä seuraavaksi? On nähty räppäreitä, jotka ovat tietyn tason saavutettuaan siirtyneet sivummalle. Osa on vain nostanut jalat pöydälle, osa taas vetäytynyt vaikkapa kiinteistöbisneksen pariin. Niitäkin esimerkkejä löytyy, jotka ovat alkaneet täysipäiväisesti pyörittää omaa levy-yhtiötä.

Voisiko Jaresta ja VilleGallesta tulla levymoguleita? Ainakin oma PME Records löytyy jo.
Voisiko Jaresta ja VilleGallesta tulla tulevaisuudessa levymoguleita? Ainakin oma PME Records löytyy jo.

Artistius vasta alussa

Jarella ja VilleGallella on oma PME Records, jonka listoilta löytyy muun muassa Alman, Gettomasan ja Reinon Nordinin kaltaisia kovia nimiä. Kokopäiväisiä levymoguleita JVG:n jätkistä ei ole kuitenkaan tulossa. Ei ainakaan vielä.

– Näen, että meillä on Jaren kanssa artisteina vielä pitkä taival edessä.

– JVG:llä menee niin hyvin, että matkamme on vasta alussa. Teemme vielä hienoja levyjä ja keikkoja, VilleGalle lupaa Seiskan välityksellä.

Jare ja VilleGalle kuvattuna syyskuussa Elämä lapselle -kosertin yhteydessä.
Jare ja VilleGalle kuvattuna syyskuussa Elämä lapselle -kosertin yhteydessä.

Mersu pitäisi päivittää

Kaksi vuotta sitten syksyllä Hartwall Arenalla tykitettiin Jaren ja VilleGallen vähemmän vaatimattomia 30-vuotismegabailuja. Iän karttuessa VilleGalle on vanhemmiten alkanut viihtyä enemmän myös itsekseen.

– Se on vähän muuttunut. Olen panostanut välillä itseenikin enkä ole aina menossa muiden pyyntöjen mukaan. Olen alkanut arvostaa omaa aikaa, hän pohtii Seiskalle.

Panostuksista puheenollen: oletko palkinnut itseäsi jollain hankinnoilla?

– Olen ostanut itselleni kivan kodin ja viihdyn siellä, VilleGalle kuittaa.

– Mutta kyllä me Mersu-miehiä ollaan Jaren kanssa. Olen tatuoinut itseeni Mersun logon, ja taksikuskin poikana meillä on aina ollut Mersu pihassa.

Milloin viimeksi olet päivittänyt oman johtotähtesi?

– Se pitäisi taas päivittää! Tässä on nyt pari vuotta menty samalla, hän virnistää.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!