fbq
Uutiset
04.09.2019 07:55
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto
Sofia Belórf
Huomasitko? Tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilty Sofia Belórf lenkitti Bambi-koiraansa todellisissa ökylipokkaissa: sandaalien hinta peräti 800 euroa - kuvat!
Uutiset
04.09.2019 07:55
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Panu Hörkkö & Seiskan arkisto

Seiska julkaisi viime viikolla ilmestyneessä numerossaan liudan kuvia fitnesskaunotar Sofia Belórfista, joka vapautui heinäkuussa tutkintavankeudesta.

Seiskan paparazzi bongasi tuottamuksellisesta rahanpesusta epäillyn Sofian Etelä-Helsingistä toissa viikon torstaina, kun Sofia oli ulkoiluttamassa Bambi-koiraansa piiloprittinsä edustalla.

Lue lisää: Paljastavat paparazzikuvat: Voipunut Sofia Belórf yllätettiin koiralenkiltä salaisen majapaikkansa edustalla – piilotteli vartalonsa muotoja!

Sofia on muuttanut asumaan huumausainerikosepäilyjen vuoksi yhä vangittuna olevan avopuolisonsa Niko Ranta-ahon lähisukulaisen luokse. Sofian "piilopirtti" on 80-neliöinen kolmio vilkkaasti liikennöidyn kadun varrella.

Tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilty fitnesskaunotar liikkuu ulkona tiukasti mustiin aurinkolaseihin verhoutuneena.
Tuottamuksellisesta rahanpesusta epäilty fitnesskaunotar liikkuu ulkona tiukasti mustiin aurinkolaseihin verhoutuneena.

Ripaus luksusta

Tuoreet paparazzikuvat paljastivat, että Sofia näytti hyvin väsyneeltä, sillä kuluneet viikot ovat olleet varmasti raskaita. 

Ja vaikka Sofia on esiintynyt Instagram-kuvissaan tiukoissa topeissa ja bikineissä, joissa rinnat ovat saaneet päähuomion, koiralenkillä hän peitteli vartalonsa muotoja. Hänellä oli yllään harmaa löysä t-paita ja beige huppari. Jalassaan hänellä oli Tommy Hilfigerin kireät leggingsit.

Lue lisää: Tällaisessa asunnossa Sofia Belórf piileskelee julkisuutta: nukkuu Niko-rakkaan lähisukulaisen kämpässä Helsingin keskustan liepeillä!

Sofia Belorf
Seiska löysi julkisuudesta kadonneen Sofia Belórfin koiralenkiltä. Jalassaan fitness-kaunottarella oli kireät leggingsit. 

Sofian viettämästä luksuselämästä näkyi vielä pienet rippeet, sillä kohukaunottarella oli jalassaan todelliset ökylipokkaat.

Louis Vuitton Lockit Mule -rantasandaalit maksavat nimittäin noin 800 euroa!

Lue lisää: Seksivau, mikä peppuasu! Sofia Belórfin tyrmäävän rohkea vaatevalinta käänsi katseita Flow’ssa - kuvat!

Näillä kelpaa tallustaa!
Näillä kelpaa Sofian tallustaa!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »