fbq
Uutiset
16.04.2020 18:05
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö
Sofia
Uudet salakuvat! Stefan Therman ja Sofia Belórf pakenevat kohua yhdessä - Sofia tarjoili miljonäärilleen päiväkahvit!
Uutiset
16.04.2020 18:05
Teksti | Kuvat: Panu Hörkkö

Martina Aitolehdestä, 37, kolmiodraaman saattelemana eronnut liikemies Stefan Therman, 32,  jatkaa kohusta huolimatta yhteiseloa kohukaunotar Sofia Belórfin, 30, kanssa. Stefu ja Sofia vetäytyivät villien pääsiäisbileiden jälkimainingeissa Stefun toimiston uumeniin Helsingin Katajanokalle. 

- Stefu veteli kessua liiketilansa edustalla ja pälyili ympärilleen. Pian Sofia purjehti paikalle, ja sitten he luikahtivat liiketilan ovesta sisään, eräs tarkkasilmäien Seiskan lukija kertoo. sofia

Noutokahvit

Seiskan paparazzi ehti paikalle pian bongauksen jälkeen. Ei mennyt kauaakaan, kun kireisiin trikoisiin pukeutunut Sofia tuli ulos rakkaansa toimistolta. Sofia näytti jo hieman toipuneen pääsiäisralleista, sillä hän näytti huomattavasti raikkaammalta, kuin maanantain valokuvissa.

Oho! Sofia Belórf lähti niiskuttaen Stefun bilekämpältä

Nuhakin näytti jo helpottaneen. Kohukaunotar jatkoi matkaansa läheiselle kahvilalle, josta hän haki kaksi kuppia kuumaa sumppia: yhden itselleen ja toisen Stefulle.

sofia

Kiire yllätti!

Sofia palasi Stefun toimistolle, mutta kohtasi liiketilan ovella ongelman. Hän oli saanut Stefulta avaimet ulko-oveen, mutta ovi ei auennut millään. Muutaman minuutin ähkimisen jälkeen Sofia soitti Stefulle, joka tuli avaamaan oven. Sofia oli toimistolla vartin verran, kunnes lähti sieltä yllättäen pois. Selvästi hätääntyneen näköinen Sofia katseli ulko-ovella hermostuneesti ympärilleen, kunnes juoksi kadulle tilattuun taksiin. 

Sofian pikkukoira pitkissä bileissä mukana - katso paparazzikuva väsyneestä Bambi-hauvelista emäntänsä sylissä!