Katso videot!
Kelly Kalonji.

Sittenkin Turun paras pylly? Uskomattoman uhkea Kelly, 31, esiintyy historiallisen kuumalla alusvaatevideolla: ”Voi apua, näistähän näkyy läpi…”

10.02.2019 17:02

Turkulainen perheenäiti Tanja Sundell sai kunnian olla Suomen ensimmäinen Miss Bum Bum -voittaja. Kyseinen kilpailu oli kylmän pohjolan oma versio pyllykilpailun alkuperäismaan Brasilian maailmankuuluista pakarafestivaaleista.

Lue myös: Suomen ylivoimaisin ”MILF!” Turkulainen Tanja, 33, on kahden lapsen äiti – ja laulaa lateksiasussa kuin enkeli: katso video!

Tällä hetkellä on olemassa kuitenkin vakava vaara, että pyllyvaltikka vaihtaa omistajaa. Tai ainakin läpeensä treenattu ja käsittämättömän kurvikas Tanja on saanut erittäin varteenotettavan haastajan – ja vieläpä omasta kotikaupungistaan.

Lue myös: Video: perheenäiti kävelee pelkissä stringeissä Turun keskustassa – Suomen parhaat pakarat maalattiin ”farkuiksi” – treffipyyntöjä ja ennätyspitkiä katseita!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen - katso myös video jutun lopusta!

Kelly Kalonji.

Turun oma tyttö Kelly Kalonji suostui hiljattain Seiskan alusvaatekuvauksiin. Kameran linssille tallentui niin kuumaa materiaalia, että soitto palokunnalle oli vain muutaman poseerauksen päässä.

– Voi apua, näistähän näkyy läpi… Kelly kihersi sipsutellessaan henkäyksenohuissa, mustissa pitsipöksyissä.

Lue myös: Liian suuret rinnat? 31-vuotiaan turkulaisnaisen kiusallinen ongelma: ”En voi oikein käyttää toppia kuntosalilla” – katso video niin ymmärrät, miksi

Sen jälkeen hänen yllään nähtiin vielä valkoiset ja punaiset pitsialusvaatteet. Järjestelmäkameran lisäksi kyseisestä kuvaussessiosta päätyi pätkiä myös videolle, jolla Kellyn luonnostaan muhkeat muodot pääsevät oikeuksiinsa.

– Voin vakuuttaa, että nämä pakarani ovat ihan aidot! Kelly nauraa.

Katso ohesta Kellyn hävyttömän seksikäs alusvaatevideo!

 

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Pasi Murto & Eva-Liisa Orupöld, Kellyn alusvaatteet CHANGE Suomi

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!