Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Tanja Sundell

Video: perheenäiti kävelee pelkissä stringeissä Turun keskustassa – Suomen parhaat pakarat maalattiin ”farkuiksi” – treffipyyntöjä ja ennätyspitkiä katseita!

Maailmalla on monesti tehty käytännön piloja, joissa jokin malli on värjätty vartalomaalilla, ja kaunotar on sitten sipsutellut kaiken kansan nähtävillä muka vaatteet päällä.

Seiska päätti hiljattain testata vastaavaa jekkua. Suomen ensimmäiseksi Miss Bum Bumiksi eli valtakunnan viralliseksi peppumissiksi kruunattu Tanja Sundell vartalomaalattiin siten, että näytti kuin hänellä olisi ollut tiukat farkut jalassa.

Tosiasiassa muodokkaalla perheenäidillä oli pelkät stringit jalassa, kun hän suuntasi Turun ydinkeskustaan.

Tanja Sundell.

– En yleensä noteeraa sitä, katsellaanko minua pitkään. Toki toisinaan huomaan, että välillä kerään katseita, jos olen sattunut vetämään tiukemmat pöksyt jalkaan, Tanja naurahtaa Seiskalle.

– Mutta pakko myöntää… Tällä kertaa sen kyllä huomasi, että jengi tuijotti tosi paljon!

Lue myös: Turkulainen Tanja Sundell, 34, on uimarantojen seksikkäin näky – mielettömät muodot: ”Tyttäreni sanoi, että katso äiti, tuo setä tuijottaa!”

Totta tosiaan: läpeensä treenattu vartalo ja varsinkin Tanjan katukivetyksestä tärähdelleet pakarat olivat sellainen näky, etteivät läheskään kaikki veronmaksajat nielleet syöttiä.

Moni nimittäin huomasi, ettei tällä ladylla tosiaan ollut muuta kuin stringit jalassa!

Tanja Sundell.

Toisaalta yllättävän moni turkulainen ei näyttänyt noteeraavan Tanjaa ollenkaan. Ei, vaikka tämä olisi kävellyt edellä tai tullut vastaan pelkissä pikkupöksyissä lanteet keinuen.

Siitä kiitos kuuluu vartalomaalaaja Heli Tikkaselle, joka ahkeroi Tanjan alavartalon kimpussa lähes neljä tuntia. Urakka oli melkoinen, mutta lopputuloskin sen mukainen.

– Huhhuh! Ihan hyvä siitä tuli, vaikka itse sanonkin, Heli myhäili.

Lue myös: Tältä näyttävät Suomen parhaat pakarat pikkubikineissä: peppumissi Tanja Sundellin rohkeat poseeraukset syrjäisellä hiekkarannalla – kuvat!

Kas näin syntyvät farkut! Vartalomaalaaja Heli Tikkasella oli hurja savotta Tanjan maalaamisessa.
Kas näin syntyvät farkut! Vartalomaalaaja Heli Tikkasella oli hurja savotta Tanjan maalaamisessa.

 

Kenties kovinta kuhinaa kävelevä maalaus aiheutti Aurajokirannassa, joka oli ilta-auringon paistaessa populaa pullollaan. Seiskan kuvaaja ja toimittaja seurasivat etäämmältä, kuinka moni Tanjan nähdessään joutui kääntyä katsomaan tai ainakin laskemaan aurinkolasejaan.

Uskaliaimmat yltyivät viheltämään peppumissille – pyysipä muutama jopa Tanjaa treffeille.

Lue myös: Megamuodokas peppumissi Tanja Sundell räväyttää – povi paisuu syksyllä: ”Haluan tuplasti isommat rinnat!”

 

Heli loihti Tanjan ihoon aidolta näyttävät, revityt farkut. Kauempaa katsottuna illuusio aidoista farkuista oli lähes täydellinen.
Heli loihti Tanjan ihoon aidolta näyttävät, revityt farkut. Kauempaa katsottuna illuusio aidoista farkuista oli lähes täydellinen.


– Huomasin sivusilmällä, miten joku mies pyöräili ohitseni mutta kääntyi sitten kannoillaan ja tuli juttelemaan, Tanja kertoo hymyillen.

– Kävi ilmi, että hän oli italialainen. Olisi pyytänyt minua pizzalle…

Eräs (ei videolla näkyvä) häntäheikki oli niin sinnikäs, että alkoi jopa seurata Tanjaa ja tivata tältä yhteystietoja.

– Hänelle ei millään mennyt jakeluun, että minulla on mies ja lapsi kotona!

Katso oheiselta videolta koko jekku kokonaisuudessaan:

 


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Kristian Wallin

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!