Katso videot!

Liian suuret rinnat? 31-vuotiaan turkulaisnaisen kiusallinen ongelma: ”En voi oikein käyttää toppia kuntosalilla” – katso video niin ymmärrät, miksi!

Uutiset | 08.02.2019 21:04

Turkulainen Kelly Kalonji huomasi vartalossaan viime vuonna melkoisia muutoksia. Alkuvuoden traaginen kuolemantapaus perhepiirissä kuihdutti surun murtaman Kellyn langanlaihaksi, mutta kesän lopulla alkoi tapahtua.

Ruokahalunsa takaisin saanut entinen Miss Helsinki alkoi saada myös muotojaan takaisin. Samoihin aikoihin hän hurahti myös täydellisesti kuntosaliharjoitteluun.

Lue myös: ”Halusin kunnon pakarat ja litteän vatsan” – Kelly Kalonji toteutti epäilyjä herättäneen huikean muodonmuutoksen ahkeralla treenillä ja ruokavaliolla!

– Minulla on aina ollut luonnostaan kurvikas vartalo, mutta alettuani taas syödä kiloja kertyi oikeisiin paikkoihin. Tissini paisuivat kuin pullataikina, Kelly kertoo Seiskalle.

– Lisäksi muutenkin muhkea takapuoleni alkoi kasvaa suorastaan silmissä. Nyt olen siihen todella tyytyväinen!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen - katso myös video jutun lopusta!

Kelly Kalonji.

Turkulaisen pakarat alkoivat saada jopa siinä määrin muotoa, että jotkut Kellyn some-seuraajista alkoivat epäillä tummaverikön turvautuneen plastiikkakirurgiaan. Mistään pyllypistoksista ei ole kuitenkaan kyse.

– Voin vakuuttaa, että nämä pakara ovat aidot.

Lue myös: Missikaunotar Kelly Kalonjin hurja muodonmuutos – ”Peppuni ja tissini turposivat kuin pullataikina!”

Hurja muodonmuutos toi mukanaan erikoisia lieveilmiöitä. Seiskan kuvaussessiossa turkulaisella kuntosalilla Kelly kyllä nostelee painoja aivan kuin ei mitään, mutta siviilissä hän ei enää kuulemma kehtaa treenata toppi päällä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen - katso myös video jutun lopusta!

Kelly Kalonji.

– Rintani ovat kasvaneet niin paljon, että nämä keräävät topissa väkisinkin katseita, iloinen Kelly hymähtää ja jatkaa nauraen:

– Jos alan treenata toppi päällä, niin eihän miesten kuntosaliharjoittelusta ole tulla yhtään mitään. Lisäksi pelkään, että nämä pullahtavat ulos.

Lue myös: Hurjalla muodonmuutoksella kohauttanut Kelly Kalonji poseeraa makuuhuoneessa superseksikkäissä alusvaatteissa – tyrmäävät kuvat!

Toden totta: useampi turkulaisköriläs näkyi nieleskelevän näkyä, jonka pikkutoppinen Kelly kuntosalilla aiheutti. Muutama joutui jopa laskemaan käsipainot hetkeksi alas ja rykäisemään kuuluvasti, kun Kelly otti vahvan etunojan ja antoi painoille kyytiä.

Katso ohesta Kellyn käsittämättömän kuuma treenivideo!

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto & Eva-Liisa Orupöld
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!