Sinkkumiehet, huomio! Big Brotherista häädetyllä Sasalla haku päällä – tällaistä miestä hän etsii: ”Haluaa touhuta!”

Uutiset | 08.10.2020 16:56

Big Brotherista häädetty Sasa haluaa löytää elämäänsä uuden rakkauden.

Big Brother -talossa ollessaan Sasa vietti suurimman osan ajastaan Joelin kainalossa. Lopulta hänen läheisyydenkaipuunsa aiheutti sen, että Joel antoi Sasalle kaksi nimeämispistettä.

Lue myös: Orastava BB-romanssi päättyi tylyyn selkäänpuukotukseen: Sasa ulos Big Brotherista - sylikumppani Joel toivoi häätöä, mutta järkyttyi lopputuloksesta!

Vaikka Sasalla ja Joelilla oli läheiset välit BB-talossa, ei hän usko kaksikon luovan romanttista yhteyttä talon ulkopuolella. Big Brother -talossa Joel välitti Sasalle ristiriitaisia viestejä, sillä välillä hän käski Sasaa ottamaan etäisyyttä, mutta hetken kuluttua kaipasi tältä jälleen läheisyyttä.

- Toivon Joelin oppivan tästä jotain. Tulevaisuudessa kannattaa yrittää keskustella paremmin tai selvemmin. Itse opin tästä jotain. Toivottavasti voimme jättää tämän taakse, koska haluan edelleen mennä bisselle Jyväskylään Joelin, Artun ja muiden kanssa, Sasa kertoi BB-Valvomossa.

Lue myös: BB-Valvomo: Joel petti Sasan nimeämispisteillään – Sasa katuu tunteitaan? ”Jos saisin tehdä uudestaan…”

 

Unelmien mies hakusessa

BB-Valvomon juontaja Jonna Saari tiedusteli Sasalta, millainen tämän unelmien mies on.

- Luonteenpiirteiltään pidän huumorintajuisista, sosiaalisista… Haluan miehen, joka on avoin, eikä pelkää antaa kehuja. Sellainen, joka on turvakallio. Pieni mystisyys kiinnostaa aina, mutta sitä ei tarvitse olla, koska se ei toimi ikinä, hän naureskeli.

- Sellainen luotettava nallekarhu ja kallio viereen, mutta joka osaisi pitää hauskaa. Sellainen, jolla on sarkastinen huumorintaju ja haluaa touhuta. Ja voi olla mielellään pitkä. Enää en pelkää kaljuja miehiä, hän totesi viitaten kaljuun Joeliin.
 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!