BB-Valvomo: Joel petti Sasan nimeämispisteillään – Sasa katuu tunteitaan? ”Jos saisin tehdä uudestaan…”

Telkkari | 07.10.2020 12:02

Big Brotherista sunnuntaina häädetty Sasa purki tuntojaan Seiskan BB-Valvomossa.

Sasa vietti talossa kuukauden päivät, ja sinä aikana hän loi läheisen suhteen Joelin kanssa. Kaksikko viihtyi tiiviisti yhdessä, ja Sasa halaili Joelia lähes taukoamatta.

Ajoittain Joel vaikutti ahdistuneen Sasan läheisyydestä, mutta samaan aikaan hän hakeutui itsekin tämän kainaloon. Lopulta Joel petti Sasan antamalla hänelle kaksi nimeämispistettä.

Lue myös: Orastava BB-romanssi päättyi tylyyn selkäänpuukotukseen: Sasa ulos Big Brotherista - sylikumppani Joel toivoi häätöä, mutta järkyttyi lopputuloksesta!

Sasa pohti BB-Valvomossa, miksi hän kiinnostui Joelista.

- Joel on hyvännäköinen. Hän ei ole normaalisti tyyppiseni, mutta Joen oli silti hyvännäköinen. En tiedä, mitä siinä tapahtui. Pidän mysteerimiehistä, ja Joel oli suuri mysteeri, hän kertoi.

BB-Valvomon juontaja Jonna Saari on ollut Big Brotherissa vuonna 2012, ja hän tietää omasta kokemuksestaan, ettei läheisiä välejä ja tilanteita suunnittele etukäteen. Hän myös totesi Sasalle, että liika lähentyminen Joelin kanssa oli huono peliliike.

- Se on varmasti yksi syy, miksi on äänestetty pois. Ihmiset vain vihaavat pariskuntia tuolla, Jonna totesi.

Lue myös: Sasan ja Joelin intiimi toiminta puhuttaa Big Brother -talossa – Joelilta suora reaktio Sasan temppuun: ”Veit liian pitkälle”

Sasa vaikutti katuvansa tunteitaan Joelia kohtaan. Jos hän saisi uuden mahdollisuuden BB-talossa, olisi hän tehnyt asiat aivan toisella tavalla.

- Se oli todella huono veto! Se on ainut asia, jos saisi tehdä uudestaan, jonka tekisin toisin. Älä pariudu, keskity luomaan ystävyyssuhteita ja nauti kavereiden kanssa. Kaikki parisuhdedraamat roskiin heti!

- Olen yrittänyt miettiä, miksi siellä tuli niin paljon läheisyydenkaipuuta. Se luo turvaa. Perheeni, sukuni ja kavereideni kesken kaikki ovat halailijoita. Ehkä kaiken arkip0äiväisen halailun vajeen huomasi, ja kaadoin sen kaiken yhden ihmisen niskaan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Syövän selättänyt Hunks-komistus Jani Kokki miettii elämänmuutosta – ”Kaikki päivät ovat aika samanlaisia”

Sabina Särkän ulkonäkö herätti keskustelua – saiko missikaunotar erityiskohtelua Selviytyjät Suomen kuvauksissa?!

Oliko Selviytyjissä seksiä ja ihastumisia? Niko Saarinen tosi-tv-sarjan kulisseista: ”Epäilen, että…”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!