Telkkari

Orastava BB-romanssi päättyi tylyyn selkäänpuukotukseen: Sasa ulos Big Brotherista - sylikumppani Joel toivoi häätöä, mutta järkyttyi lopputuloksesta!

05.10.2020 11:56

Eilen sunnuntaina Big Brother -talosta häädettiin jälleen yksi asukas, ja tällä kertaa lähtöpassit sai Sasa. Hänellä ja Joelilla oli läheiset välit, ja Sasa nähtiin Joelin kainalossa lähes koko ajan.

Lue myös: Kaksinaamaista peliä! Big Brother-Joel antoi pakit Sasalle ja nimesi hänet häätöäänestykseen - kiehnää silti Sasan kainalossa jatkuvasti!

Kaksikon välit olivat kuitenkin erikoiset, sillä ajoittain Joel ilmaisi ahdistuneensa Sasan jatkuvasta läheisyydenkaipuusta. Joel myös antoi Sasalle kaksi nimeämispistettä.

 

Ahdistui häädön jälkeen

Joelin käytös eilisen suoran lähetyksen jälkeen herätti huomiota 24/7-palvelussa. Hän ei puhunut kenellekään mitään, ja Joel kulki ympäri taloa ja pihaa levottomasti.

Myöhemmin hän meni makoilemaan makuuhuoneen sänkyyn ja vaikutti olleen poissa tolaltaan. Hänen jalkansa heiluivat levottomasti, eikä Joel halunnut ottaa mitään kontaktia muihin asukkaisiin.

Big Brother kutsui Joelin päiväkirjahuoneeseen, ja hän vietti siellä tovin.

BB-Joel ja Marko

Harmaa aamu

Uusi BB-viikko alkoi Joelin osalta harmaissa tunnelmissa. Hän makoili yksin sängyssä muiden asukkaiden aloitettua aamutoimensa.

- Mikä mieli? Harmittaako? makuuhuoneeseen tullut Marko kysyi makoilevalta Joelilta.

- No joo, ainahan se harmittaa. Hyvä, että alkaa uusi viikkotehtävä. Arki alkaa, Joel totesi.

Marko tiedusteli, saiko Joel nukuttua hyvin Sasan häädön jälkeen. Joel vakuutti nukkuneensa ihan hyvin.

- Voi, Jope, Marko sanoi ja taputti Joelia.

- Ei tässä mitään hätää ole, Joel totesi lyhyesti.
 

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!