fbq
Uutiset
10.11.2020 19:21
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto
Julkkisten flunssavinkit.
Simo Frangén häätää pöpöt järeillä keinoilla, Satu Tuomisto kauhistui lääkelitkusta – näin julkkikset hoitavat flunssaansa!
Uutiset
10.11.2020 19:21
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto

Maisteri ja koomikko Simo Frangén, 57, luottaa kahteen vinkkiin vilustuessaan.

– Flunssaa kannattaa torjua kahdella rintamalla: urheilla kohtuullisen runsaasti ja syödä terveellisesti, jotta vastustuskyky pysyy iskussa. Jos flunssapirulainen kuitenkin läpäisee puolustuksen, pitää tarttua järeisiin keinoihin. Muutamalla mojovalla jallupaukulla flunssa pelästyy ja pakenee häntä koipien välissä. Ja jos ei pakene, on humalassa mukavampi sairastaa kuin selvin päin!

Lue myös: Huumoria valomerkkiin asti! Simo Frangén taltutti väsymyksen tuplajekuilla ja oluella!

Lääkelitku kauhistutti

Satu

Malli ja juontaja Satu Tuomisto, 34, muistaa ylläpitää yleiskuntoaan.

– Lenkkeilen, käyn kuntosalilla ja nyrkkeilen. Kasvatan vastustuskykyäni syömällä terveellisesti, ja otan joka aamu melkein kourallisen erilaisia lisäravinteita, kuten sinkkiä ja C-vitamiinia. Muistan lapsena kärsineeni A-tyypin viruksen. Lääkäri ja äitini pelottelivat, että jos en syö sellaista oudon makuista lääkettä, niin hukka minut perii. Sitä litkua annettiin sellaisesta isosta kannusta ja se maistui ihan hirveältä!

Lue myös: Satu Tuomiston harrastusta ihmetellään – ”Saan pääosin positiivista palautetta!”

Vihreää teetä ja unta

Alina Voronkova

Miss Suomi 2018 Alina Voronkova, 25, käyttää flunssan iskiessä hyväksi havaitsemiaan keinoja.

– Nuku paljon ja juo vihreää teetä. Sekaan voi laittaa sitruunaa, hunajaa tai inkivääriä. Tärkeintä on kuitenkin, että on itselleen armollinen. Kotona pitää pysyä, jos flunssa iskee. Muistan, kun olin neljä- tai viisivuotias. Minulla oli hirveä, jopa 42 asteen kuume. Vanhemmat vahtivat yöllä vierelläni, että kulkeeko henkeni. Se on jäänyt mieleeni, mutta siitäkin selvittiin!

Lue myös: Oho! Ex-missi Alina Voronkova suostui huomiota herättäviin topless-kuviin: poseeraa sensuellisti yläosattomissa - katso!

Pese kätesi

Joanna Kuvaja

Tv-juontaja Joanna Kuvaja, 36, vannoo ennaltaehkäisyn tehoon flunssakaudella.

– Käsienpesuhan on ihan pääroolissa. Sitä kautta onnistuu sekä perusflunssan että koronankin väisteleminen. Nyt kun ilmat viilenevät, niin lapsillekin pitää muistuttaa, että pukevat kunnolla päällensä. Jos flunssa tulee, niin peräänkuulutan, että täytyy vain malttaa käydä pitkäkseen ja tankata paljon vitamiineja.

Lue myös: Juontaja Joanna Kuvaja harvinaisessa yhteiskuvassa Kalle-miehensä ja lastensa kanssa – katso!

Olutpullo vesihauteeseen

Bablo

Iskelmälaulaja Bablo, 52, kertoo keksineensä keinon siihen, miten lauluäänen saa kulkemaan.

– Jos ääni menee, niin syön kyypakkauksen. Mutta jos flunssa tulee, on vain kärsittävä ja juotava lämmintä. Käytän arjessa magnesiumsitraattia ja L-arginiinia hyvinvointiin, sekä hevosille tarkoitettua B-vitamiinia. Mieleeni tulee myös kikka nuoruusajoilta, että lämmitettiin kolmosolutpullo vesihauteessa, ja se avitti flunssaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »