Katso kuvat!

Oho! Ex-missi Alina Voronkova suostui huomiota herättäviin topless-kuviin: poseeraa sensuellisti yläosattomissa - katso!

Uutiset | 24.08.2020 16:17

Vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova, 25, on missivuotensa jälkeen pysynyt julkisuudessa, sillä hänet nähtiin keväällä Farmi-ohjelmassa ja lisäksi hän on työskennellyt toimittajana Viasatin KHL-lähetyksissä.

Myös parisuhteessa on missivuoden jälkeen tapahtunut positiivisia käänteitä, sillä hän kihlautui jääkiekkoilijapoikaystävänsä Joonas Hurrin kanssa viime vuonna ja pariskunta aikoo mennä naimisiin kesällä 2021.

Lue lisää: Alina Voronkovan tulevien häiden kaaso on Playboy-kaunotar Erika – kuvat!

Ensi kesän suuresta juhlasta Alina on paljastanut jo sen verran, että ne pidetään Lahdessa.

- Ajattelimme jo kihlautuessamme, että häät pidettäisiin silloin ja ne olisivat Lahdessa. Meillä on siellä paljon tuttuja, joten se on luonteva paikka juhlille. Toki jos budjetti olisi rajaton, häät olisivat jossain ulkomailla hiekkarannalla, Alina nauraa.

Ennen häitä pariskunta toivoo löytävänsä myös itselleen kodin pääkaupunkiseudulta ja he ovatkin etsineet omistusasuntoa kiivaasti kesän aikana.

Lue lisää: Alina Voronkova ja Joonas asuntojahdissa: Uskaltaako nyt ostaa?!

Yläosattomissa

Alina on tullut tunnetuksi sporttisena ja sanavalmiina missinä, joka ei ole poseerannut erityisen rohkeissa kuvissa missivuotensa jälkeen, mutta maanantaina hän julkaisi huomiota herättävän yläosattoman kuvan.

Valokuvaaja Matilda Komulaisen tallentamassa otoksessa hän poseeraa hattu päässään ja valkoiset housut jalassaan ja katsoo kameraan aistikkaasti.

Lue myös: Alina Voronkova viihtyy pelkissä alusvaatteissa – kuva kaunottaren arjesta koti-oloissa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön ALINA VORONKOVA (@alinavoronkova_) jakama julkaisu

Valokuvaajan omalla Instagram-tilillä on lisää kuvia Alinasta samantyyppisessä asetelmassa ja osassa otoksia paljasta pintaa vilahtaa hieman enemmänin, toki tarkan sensuellilla ja hienostuneella tavalla.

Lue myös: Suomen seksikkäin golfaaja? Ex-missi Alina Voronkova chippaili pelkissä bikineissä: häikäisevä vartalo - kuva!

Katso Alinan topless-kuvia alta!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus & Matilda Komulainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!