Silmäpeliä povipommi Pamela Andersonin kanssa – arvokuljetusryöstäjä Matti Sarénin elämästä televisiosarja!

Uutiset | 28.05.2019 06:48

Salon arvokuljusryöstöstä saamansa kuuden vuoden tuomion lusittuaan entinen ammattirikollinen Matti Sarén, 48, vapautui vankilasta joulukuussa.

Matti hautasi vanhan elämänsä tekemällä siitä kirjan. Rikostoimittaja Harri Nykäsen kanssa laadittu Arvokuljetusryöstäjä käy läpi kymmeniä aseellisia ryöstöjä Ruotsissa, Suomessa ja Ranskassa.

Matin elämäkerran on kirjoittanut rikostoimittaja Harri Nykänen. – Kerroin tarinaani nauhurille, ja Harri kävi aina välillä hakemassa sen purettavaksi.
Matin elämäkerran on kirjoittanut rikostoimittaja Harri Nykänen. – Kerroin tarinaani nauhurille, ja Harri kävi aina välillä hakemassa sen purettavaksi.

 

Lue myös: Matti tienasi ryöstöillä kymmeniä miljoonia – työskentelee nyt rakennusmiehenä 9 euron tuntipalkalla!

Ryöstösaaliilla Matti osti ravintoloita, joita käytettiin rahanpesuun. Yksi Matin projekteista oli ravintola Ranskan Rivieralla. Saint-Tropez'ssa Matti tutustui useisiin maailmantähtiin, kuten räppäri P. Diddyyn, poppari Samantha Foxiin sekä useisiin jalkapalloilijoihin, kuten Zlataniin ja Steven Gerrardiin.

Lue myös: Arvokuljetusryöstäjä Matti Sarén törsäsi kymppitonneja samppanjaan – tutustui maailmantähtiin Rivieralla: Ostin ravintoloita rahanpesuun!

Kirjassa myös mainitaan, että Matti vaihtoi kuumia katseita legendaarisen Playboy-pupun Pamela Andersonin kanssa. Kysyttäessä asiasta arvokuljetusryöstäjä räjähtää nauruun ja vaihtaa puheenaihetta.

Matin kertomukset kuulostavat Hollywood-elokuvan käsikirjoitukselta. Hän sanookin kirjassa, että jos kaveriporukasta tehtäisiin leffa, siitä ei tulisi draama vaan toimintakomedia.

Kirjassa kerrotaan Matin kohtaamisesta Pamela Andersonin kanssa.
Kirjassa kerrotaan Matin kohtaamisesta Pamela Andersonin kanssa.

 

Lue myös: Salon arvokuljetusryöstäjä Matti Sarén paljastaa totuuden epäonnistuneesta räjäytyksestä: ”En voisi katsoa itseäni peilistä, jos ulkopuolisille sattuisi jotain”

Joskus haaveet muuttuvat todeksi.

– Olen tehnyt sopimuksen Solar Filmsin kanssa, että elämästäni tehdään minisarja. Laitoimme nimet paperiin jo hieman ennen kirjan julkaisua, Matti paljastaa.

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Pasi Murto ja All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!