Matti Saren tienasi miljoonia ryöstöillä.

Matti tienasi ryöstöillä kymmeniä miljoonia – työskentelee nyt rakennusmiehenä 9 euron tuntipalkalla!

25.05.2019 08:19

Matti Sarén, 48, avaa oven pienehköön yksiöönsä itähelsinkiläisessä lähiössä. Entinen ammattirikollinen vapautui vankilasta joulukuussa lusittuaan kuuden vuoden tuomion Salon arvokuljetusryöstöstä.

Paljon on muuttunut Matin elämässä. Rikollisen uransa aikana hän ehti tienata kymmeniä miljoonia euroja. Nyt ryöstöt on jätetty lopullisesti taakse, ja päivät kuluvat rakennusmiehenä yhdeksän euron tuntipalkalla.

Lue myös: Kymmeniä miljoonia euroja ryöstöillä tienannutta Matti Sarénia jahdattiin vuosia salaisilla pakkokeinoilla – ”Peitepoliisikin soluttautui jengiimme!”

Matti hautasi vanhan elämänsä tekemällä siitä kirjan. Rikostoimittaja Harri Nykäsen kanssa laadittu Arvokuljetusryöstäjä käy läpi kymmeniä aseellisia ryöstöjä Ruotsissa, Suomessa ja Ranskassa.

– Minusta tuntui, että se on hyvä tapa lähteä rikollisesta elämästä. Eihän sitä uraa voi jatkaa, jos on tunnettu, Matti perustelee.

Matin elämäkerran on kirjoittanut rikostoimittaja Harri Nykänen. – Kerroin tarinaani nauhurille, ja Harri kävi aina välillä hakemassa sen purettavaksi.
Matin elämäkerran on kirjoittanut rikostoimittaja Harri Nykänen. – Kerroin tarinaani nauhurille, ja Harri kävi aina välillä hakemassa sen purettavaksi.

 

Lue myös: Näin Suomen pankin ryöstö toteutettiin 2007: Suunnitelma kasaan kahdessa viikossa – miljoonasaalis oli pettymys!

Lue lisää Matin nykyisestä elämästä tuoreimmasta Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Pasi Murto ja Panu Hörkkö

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!